Tip van de week – uitgebreide zonnebrillencollectie voor een fijn prijsje bij STUEN

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week wederom een tip namens de hele redactie. Ons oog viel via Instagram namelijk op de uitgebreide zonnebrillencollectie bij STUEN in de Willem II-straat. We zijn de afgelopen weken dan ook allemaal zo’n zonnebril gaan scoren. Deze tip willen we jullie uiteraard niet onthouden. 

En waarom dan niet? Nou, dat zullen we je vertellen. De zon laat zich steeds vaker zien, de zomer komt eraan en het festivalseizoen staat ook weer voor de deur. De zoektocht naar een toffe zonnebril is dan ook altijd een moeilijke. Welk montuurtje pak je? Wat mag zo’n zonnebril dan kosten? Bij STUEN brengen ze het beste van deze werelden samen. Ze hebben namelijk de grootste unisex zonnebrillencollectie van het Scandinavische merk A.KJÆRBEDE. Alle zonnebrillen kosten €30,- per stuk en zijn dan ook erg vriendelijk geprijsd. Daarnaast hebben alle zonnebrillen UV 400 glazen waardoor ze je ogen beschermen tegen de zon.

Ook goed om te weten: bij A.KJÆRBEDE hechten ze veel waarde aan duurzaamheid. De monturen zijn dan ook allemaal gemaakt van 80% gerecycled plastic. Het merk komt uit Kopenhagen en is in 2017 opgericht. Ze hebben een sterke focus op mode, trend en eenvoud.

Grootste A.KJÆRBEDE dealer van Noord-Brabant

STUEN is een winkel in de Willem II-straat waar ze hippe herenkleding en accessoires verkopen. Ze richten zich met name op de Scandinavische kledingstijl. Ze hebben sinds dit jaar ook de grootste unisex A.KJÆRBEDE  zonnebrillencollectie van Noord-Brabant. Dat betekent dat ook dames hier een leuke zonnebril kunnen scoren voor op het terras, op een festival of op vakantie. Nogmaals, alle zonnebrillen kosten €30,-.

Bij aankoop krijg je ook een fijn zakje waar je jouw zonnebril in kunt bewaren. Dat is helemaal gratis. Wil je er een wat steviger hoesje omheen, dan kun je die er voor €8,- bij kopen.

De zonnebrillen vliegen de winkel uit, dus wil jij een zonnebril scoren voor een goede prijs, ga dan snel naar STUEN in de Willem II-straat.

Drie dagen per week geopend

Een tijdje geleden maakten wij al bekend dat STUEN ermee gaat stoppen. Richting de zomer gaan ze dan ook steeds meer kleding in de sale verkopen. De openingstijden zijn ook anders dan dat je gewend was. Vanaf nu is STUEN namelijk enkel op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend.

Meer informatie

Wil je meer informatie over STUEN en wat ze allemaal verkopen? Check dan vooral de online webshop of loop een keertje binnen. Op de hoogte blijven van de collecties, acties en uitverkoop? Volg STUEN dan op Instagram.