Tip van de week – Vegetarisch eten bij Theater De Nieuwe Vorst

Tip van de week is een nieuwe rubriek van Tilburg.com. In deze wekelijkse rubriek tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Lisanne jullie haar tip van de week.

Theater de Nieuwe Vorst

“Theater De Nieuwe Vorst vind je in de Willem II straat. Sinds kort kun je er niet alleen naar een toffe voorstelling, maar kun je er van woensdag tot en met zondag ook genieten van een wekelijks wisselend menu! De gerechten die geserveerd worden, zijn vegetarisch en soms ook zelfs vegan. Zo heb ik laatst voor het eerst vegetarische roti met jackfruit op. Het smaakte heerlijk!”

Kleine prijsjes

“Voor een uitgebreid diner bij Theater De Nieuwe Vorst ben je niet veel geld kwijt. Een hoofdgerecht scoor je namelijk al voor €15,00,-. Heb jij na het eten nog genoeg plek over voor een toetje? Een hoofdgerecht + nagerecht kost je maar €18,50,-. Elke donderdag kun je naar de Volkskeuken, waar je maar €14,50,- betaalt voor een hoofdgerecht. Klinkt goed, toch?”

Sfeer

“Het theatercafé van De Nieuwe Vorst is een hele sfeervolle ruimte. Op de bankjes liggen kleurrijke kussen en in elke hoek vind je een ander soort plant. Op de tafels branden kaarsjes en aan de muren hangen allerlei posters. Ik raad je zeker aan om eens te komen proeven van de heerlijke gerechten. Ook leuk voor date night!”

Meer informatie

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Theater De Nieuwe Vorst? Of wil jij misschien weten wat er deze week op het menu staat? Neem een kijkje op de website van Theater De Nieuwe Vorst! Wil jij alvast een beetje meekrijgen van de sfeer bij Theater De Nieuwe Vorst? Wij hebben alvast voorgeproefd voor je. Check dan de reel hieronder!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)