logo

Tip van de week – Verfrissende sangria bij RAW

RAW sangria

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week heeft Lydia weer een tip voor je. Lees snel verder!

Haar tip: “Nu de zon weer volop schijnt en de temperaturen een zomers niveau hebben bereikt, vind ik het heerlijk om de Tilburgse terrassen op te zoeken en te genieten van een verfrissend drankje. Laatst zat ik bij RAW en bestelde ik een van mijn favoriete drankjes: sangria. Voor €4,- kreeg ik een goed gevuld glas met heerlijke sangria en lekker veel vers fruit. De sangria is een explosie van fruitige smaken en zorgt ervoor dat je het zomerse gevoel in één slok kunt ervaren. Deze fruitige en kleurrijke drank is perfect om samen met vrienden van te genieten terwijl je ontspant en geniet van het bruisende stadsleven in de Spoorzone. Je haalt al een kan sangria voor maar €17,50, dus deze kun je perfect delen met je vrienden. Kortom: de sangria bij RAW is een absolute must-try deze zomer!”

“Zelf combineer ik een terrasje in de avond graag met een wandeling of in het weekend overdag met een lekkere lunch. Gelukkig ben je voor lunch bij RAW ook aan het goede adres. Mijn favorieten zijn het broodje pulled chicken en het broodje porchetta met groene asperge, grapefruit en dragon mayo.” De volledige lunch-, diner- en borrelkaart vind je op de website van RAW.

Over RAW

Gelegen aan de bruisende Spoorzone is RAW een plek waar kunst, cultuur en culinaire verwennerij samenkomen. Met haar industriële sfeer, levendige terras en gastvrije ambiance trekt RAW zowel locals als bezoekers aan. Of je nu op zoek bent naar een smakelijke maaltijd, een verfrissende cocktail of gewoon een plek om te ontspannen, RAW heeft het allemaal. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van RAW.