Tip voor de feestdagen: bestel nu de Kwèèker vlaggenlijn en verras een Kruik of Kruikin

Dit jaar vieren we carnaval in Kruikenstad vanaf de bank. Maar wat is er dan leuker dan je huis op te vrolijken met een Typisch Tilburgse vlaggenlijn? In samenwerking met Joris van Riel (Bureau Bonk) brengen we daarom speciaal voor ‘het verloren carnavalsjaar’ een Kwèèker vlaggenlijn uit! Je kunt de vlaggenlijn bestellen in onze webshop.

Heb jij al besteld? We zijn druk bezig met inpakken zodat de vlaggenlijn zo snel mogelijk per post naar je toe komt.

Kwèèker vlaggenlijn

Wat je kunt verwachten? Een vrolijke vlaggenlijn van vijf meter lang, met daarop twintig van de allerbeste Kwèèkers van de afgelopen jaren. Echte Tilburgse uitspraken die je even in een kroeg op de Korte Heuvel doen wanen.

De vlaggenlijn is overigens los te bestellen voor €9,95, maar wil je er meteen drie bestellen, dan ben je slechts €24,95 kwijt. Ook is de vlaggenlijn in combinatie met het ‘Gouden Kruik’ carnavalsembleem te bestellen voor €14,95.

Over de Kwèèker

De Kwèèker, die kende gij vast wel. Vrolijke kaartjes met Tilburgse uitspraken, bedacht door Tilburgers en sinds 2005 uitgebracht door Tilburg.com. Elk jaar verzamelen wij de leukste uitspraken, om deze af te laten drukken en tijdens carnaval te verspreiden over alle Tilburgse kroegen. Inmiddels zijn ze een waar begrip en verzamelitem geworden. Daarom zijn ze nu ook verkrijgbaar als vlaggenlijn, maar ook als ansichtkaart of op een embleem. Check alle items in onze webshop!