Tip voor het gezin: Pieten Speurtochten bij Klooster Nieuwkerk

Sinterklaas is inmiddels in het land. Naast de intocht – die afgelopen zondag plaatsvond in Tilburg – is er dan ook van alles te doen in de regio. Zo organiseert Klooster Nieuwkerk verschillende Pieten Speurtochten in de prachtige natuur. Lees snel verder. 

Wellicht ken jij Klooster Nieuwkerk al. Maar misschien ook niet. Deze schitterende horecazaak, hotel en trouwlocatie ligt tussen de mooie bossen rond Goirle. Komende weken organiseren ze op verschillende momenten een Pieten Speurtocht. Een leuke activiteit voor de kids!

Over de Pieten Tocht

Tijdens de Pieten Speurtocht gaan kinderen de Pieten helpen. Zij zijn namelijk al hun chocoladeletters kwijtgeraakt in de bossen rondom Klooster Nieuwkerk. Door de speurtocht te doen, helpen de kinderen om de verloren chocoladeletters terug te vinden. De kinderen worden échte hulppieten dus.

Op de volgende momenten staat de Pieten Speurtocht op het programma:

  • Zaterdag 19 november
  • Woensdag 23 november
  • Zaterdag 26 november
  • Zondag 27 november
  • Woensdag 30 november
  • Zaterdag 3 december

Je kunt de Pieten Speurtocht tussen 12:00 – 16:30 uur doen. Deelname kost €9,50 per kind. Dit is voor de speurtocht, warme chocomel, pepernoten en een verrassing.

Aanmelden

Wil jij jezelf en de kids aanmelden voor de Pieten Speurtocht? Stuur dan een mailtje naar info@kloosternieuwkerkgoirle.nl. Vergeet niet de datum te vermelden en het aantal personen waarmee je komt.