Tip voor het weekend: Tilburgse bioscopen heropenen de deuren voor publiek

Tilburgse bioscopen

Goed nieuws voor alle Tilburgse bioscopen: vanaf donderdag 19 november mogen zij de deuren weer openen voor publiek. Uiteraard houden de bioscopen zich wel aan de geldende maatregelen. Wil je dit weekend op een verantwoorde manier je huis verlaten, dan kun je dus nu weer tickets scoren voor films bij Pathé, Euroscoop en Cinecitta!

Bij alle bioscopen geldt een maximum capaciteit van 30 personen per zaal. Op deze manier kan de anderhalve meter afstand gegarandeerd worden. Bij Cinecitta is het, gezien de kleinere oppervlakte van een aantal zalen, afhankelijk per zaal hoeveel tickets er worden verkocht.

Eigen eten meenemen

Wegens de sluiting van de eet- en drinkgelegenheden bij de bioscopen, is het momenteel toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen naar de zaal. Er zijn wel een aantal uitzonderingen, denk hierbij aan fastfood en alcohol. Bekijk hiervoor even de website van de bioscoop waar je een bezoek aan gaat brengen.

Vergeet overigens ook niet om een mondkapje mee te nemen naar de bioscoop. De bioscopen adviseren bezoekers om een mondkapje te dragen bij verplaatsing binnen de bioscoop. Eenmaal op je plek, mag het mondkapje afgezet worden.

Nieuw programma

En als je bang bent dat je alleen maar dezelfde films kunt bekijken als het afgelopen half jaar, dan heb je het helemaal mis. Zo kondigen Pathé en Euroscoop namelijk een aantal nieuwe films aan, zoals: Honest Thief, Vanguard, The Witches, Freaky, The Secrets We keep, De Grote Sinterklaasfilm en nog veel meer. Zeker de moeite om eens te bekijken dus.

En ook bij Cinecitta kun je terecht voor een dosis verfrissende films en documentaires. Bijvoorbeeld feelgood-film The Singing Club, The Assistant en Mank. Maar ook oscarinzending Buladó en documentaire Nothing But The Sun.