Tip voor mensen zonder hoogtevrees: Van de Sanden zoekt personeel voor glasbewassing en organiseert vak-dag

Van de Sanden Doe Het Zelf Event

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je benieuwd hoe het is om te werken in de (specialistische) schoonmaak? Voor veel praktische banen, zoals timmerman, electricien of metselaar, zijn meeloopdagen of opleidingen beschikbaar. Deze waren er voorheen nog niet voor het schoonmaak vak, of voor specialistische reiniging. Daarom heeft Van de Sanden zelf actie ondernomen door een vak-dag te organiseren voor glasbewassing en specialistische reiniging!

Het ‘Doe Het Zelf Event’ vindt plaats op 26 juni en is voor iedereen die kennis wil maken met de verschillende facetten van glasbewassing en specialistisch onderhoud. Wie weet ontmoet jij dan ook alvast je toekomstige collega’s. Want Van de Sanden heeft meerdere toffe vacatures openstaan.

Tijdens het Doe Het Zelf Event geeft Van de Sanden een goed beeld van wat het vak nu écht inhoudt. Op deze dag krijg je namelijk de kans om zelf aan de slag te gaan met een aantal disciplines (uiteraard onder begeleiding van de specialisten van Van de Sanden). Zo kun je onder andere ervaren hoe het is gesteld met je hoogtevrees door glazen te wassen vanuit een hoogwerker of gondel. Spannend! Andere onderdelen van het vak die aan bod komen zijn gevelreiniging, vloerreiniging en graffitiverwijdering.

Van de Sanden

Wandel spontaan binnen of meld je aan

Tijdens het Doe Het Zelf Event ben je welkom om spontaan binnen te wandelen, maar je kunt je ook vooraf aanmelden. Wil jij hoe dan ook ervaren hoe het is om een aantal van de bovengenoemde disciplines uit te voeren? Dan is vooraf aanmelden een vereiste. Dit kan via dit formulier op de website van Van de Sanden. Voor alle aanwezigen is een lekker hapje en drankje aanwezig en voor deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld staat er zelfs een leuke goodiebag klaar.

Praktische informatie

Het Doe Het Zelf Event vindt plaats op 26 juni 2021 van 10.00 uur tot 16.00 uur op het industrieterrein Katsbogten, aan de Rosa Casterllanostraat 1 in Tilburg. Deelname is geheel gratis.

Over Van de Sanden

Van de Sanden is een echt Tilburgs familiebedrijf, actief in de regio midden-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op het industrieterrein Vossenberg (Kranenberg 19). Van de Sanden werkt voor bedrijven, VvE diensten van woningcomplexen en semi-overheid. Dankzij het ruime aanbod aan diensten zijn zij een totaalpartner in schoonmaakonderhoud. Met 40 jaar ervaring beschikken ze over kennis en kunde omtrent al je schoonmaak-behoeften. De toegevoegde waarde Van van de Sanden ligt in hun betrokken team van vakmensen, die voldoening halen uit het verzorgen van een schone en prettige omgeving voor de klant.