Nieuws

studieplek lochal
Let op! Dit artikel is al 260 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tip voor studenten: je kunt weer een studieplekje reserveren in de LocHal

Door corona ligt ons sociale leven op zijn gat. Ook voor studenten. Geen afleiding van dobbeldinsdag bij Café Bolle, De Jongens Van Je Weet Wel bij Polly Maggoo of een daghap op het terras van Studio. Maar wellicht wel meer focus op je studie. Mocht je flink aan het studeren zijn maar de muren in je studentenkamer of bij je thuis op je af komen, dan hebben we een tip voor je. Je kunt in de LocHal namelijk als student een studieplekje reserveren. 

Foto: voor corona

Hoewel de bibliotheek vanwege de coronamaatregelen gesloten is, heeft gemeente Tilburg toestemming gegeven om vijftig studieplekken beschikbaar te stellen aan studenten. Studenten kunnen hier van maandag tot en met zaterdag gebruik van maken.

Studieplek reserveren

Ben jij student op het MBO, HBO of de universiteit en ben je jonger dan 28 jaar? Dan kun je gebruik maken van de studieplekken. Dit kan door tussen 09:00 – 11:00 uur te bellen naar 013-4648590.

Je kunt enkel een studieplek reserveren voor de volgende dag, dus niet voor later in de week of op de dag dat je belt. Op deze manier wil de bibliotheek iedereen de kans geven een plek te bemachtigen. Je kunt reserveren voor één dagdeel van 3,5 uur in de ochtend of de middag. Binnenkomst en vertrek gebeurt in verschillende tijdsloten en de exacte aankomst- en vertrektijd wordt vermeld in de bevestigingsmail die je na je reservering krijgt.

Meer informatie over de studieplekken en bijkomende regels lees je op deze website.

Afhaalbieb

Zoals hierboven al is geschreven, kun je helaas niet in de bibliotheek terecht om boeken te lenen. Gelukkig is het wel mogelijk om boeken te reserveren en af te halen bij de Afhaalbieb. Ook is het mogelijk om op basis van jouw voorkeuren een verrassingsboekenpakket samen te laten stellen door de bieb. Alles over de afbaalbieb lees je op deze website.