Tip voor vandaag: een gratis platenbeurs op het Pieter Vreedeplein

platenbeurs

Lekker bladeren door bakken golden oldies, op zoek naar die ene plaat die jij nog op je verlanglijst hebt staan. Dat kan vandaag in Tilburg gewoon in de buitenlucht! Er is namelijk een platenbeurs gaande in het centrum van Tilburg.

Op donderdag 9 juli staat het Pieter Vreedeplein vol met kraampjes vol platen. Deze pop-up platenbeurs wordt georganiseerd door Robbie’s Records en het mooie: het is helemaal gratis en er staat écht heel erg veel. De beurs is begonnen om 11.00 uur en gaat door tot 21.00 uur. Ideaal om te combineren als je toch even het centrum ingaat vanwege de koopavond.

Aangepaste regels

Let wel: om ervoor te zorgen dat je 1,5 meter afstand kunt houden, mogen er maar vier personen tegelijk aan een kraam staan. De kramen zijn minstens twee meter uit elkaar gezet, dus met een beetje geduld, kun je helemaal coronaproof naar de markt.

Meer informatie

Mocht je het niet redden om vandaag naar de beurs te gaan? No worries, op de tweede donderdag van september (dat is dus de 10e), wordt er nog een keer een platenbeurs georganiseerd. Check voor meer informatie even Facebook of de website van de organisatie.