Nieuws

Let op! Dit artikel is al 141 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tips om online en thuis een verjaardag te vieren

Feest vieren gaat nu eenmaal even anders dan we gewend zijn. Bijna iedereen heeft zijn of haar verjaardag inmiddels al in klein gezelschap moeten vieren en we worden gedwongen steeds meer het contact met vrienden en familie online te onderhouden. Omdat het niet anders is -en voorlopig nog wel even zal duren- kun je er maar beter het beste van maken. Ga je met collega’s, vrienden of familie een digitaal feestje vieren? Maak dan wat moois van! 

Zorg voor entertainment 

Via een scherm praat altijd lastiger dan in het echt. Elkaar uit laten praten is moeilijker, waardoor het al snel stil valt en iedereen is uitgepraat. Om de sfeer erin te houden en ongemakkelijke stiltes te voorkomen, is een activiteit plannen wel zo leuk. Organiseer een quiz, speel een spelletje met elkaar of regel een online escape room. De wereld beweegt snel mee met de nieuwe beperkte mogelijkheden, dus het aanbod om online een leuke activiteit te regelen is dan ook groot. Maak daar gebruik van!

Borrelpakketten voor iedereen

Een rondje doen in de kroeg zit er niet in, maar dat hoeft je niet te weerhouden van gezamenlijk proosten. Een feestelijk idee is dan ook om iedereen een speciaalbiertje en een borrelnootje thuis te laten bezorgen. Je kan zelf iets samenstellen, maar makkelijker is natuurlijk om digitaal iets te bestellen en af te laten leveren. Wederom zijn hiervoor de mogelijkheden eindeloos.

Versier je kamer

Je zal er alles aan moeten doen om de groeps-videocall sfeervol te laten verlopen. Alleen, of in klein gezelschap thuis blijven wil niet zeggen dat je niet voor versiering hoeft te zorgen. Verkleed je kamer met de leukste verjaardag versiering om een zo feestelijk mogelijke achtergrond te verzorgen. Trek iets vrolijks aan en haal alles uit de kast om van jouw er toch nog een origineel en geslaagd feest van te maken. Kijk eens op de website van Partywinkel. Daar vind je de leukste feestattributen voor jouw digitale verjaardagsfeest.