De deur uit tijdens Pasen? Dit zijn de lekkerste Tilburgse brunchdeals!

paasweekend

De winkels liggen vol met chocolade-eieren en paashazen, de zon komt af en toe door en we kunnen niet wachten op een lekker lang weekend. Pasen staat weer voor de deur! Mocht je nog geen plannen hebben voor het paasweekend, dan hebben wij wat leuke (maar vooral ook lekkere) tips voor je. Zorg dat je snel reserveert voordat je zelf de keuken in moet duiken! 

Paasbrunches

Eethuis Twintig

Bij Eethuis Twintig kun je op eerste paasdag (zondag 1 april) genieten van een heerlijk brunchbuffet met sappen én Grand Dessert! Iedereen is vanaf 12.30 uur welkom om te genieten van onder andere sandwiches, salades, quiches en lekkere smoothies. Mocht je daarna nog trek hebben, dan staat er een dessertbuffet te wachten met tulbanden, chocolade eieren, ricottapannenkoekjes en fruitsalades.

Heb je zin om met het hele gezin Pasen in te luiden bij Eethuis Twintig, zorg dan wel even dat je reserveert. Het kan namelijk druk worden!

De Eetkamer

Ook de Eetkamer in Goirle biedt een heerlijke paasbrunch aan op eerste paasdag. Voor €29,50 per persoon word je door de Eetkamer verwend met een soepje, diverse luxe broodjes, drie kleine gerechtjes én uiteraard een dessert. Iedereen is welkom voor de brunch van 12.00 tot 16.30 uur. Je hebt dus lekker de tijd om uit te buiken en na te praten.

Zie je het wel zitten om eerste paasdag door te brengen in dit mooie karakteristieke pand in Goirle, zorg dan dat je snel reserveert voor het vol zit!

Prins Heerlijk

Hoe meer paasbrunches hoe beter! Ook bij Prins Heerlijk kun je op eerste paasdag terecht voor een lekkere drie gangen brunch inclusief een feestelijk glas bubbels. De brunch bestaat uit een kop verse seizoenssoep, gevolgd door een etagère vol lekkers om met elkaar te delen en afsluitend een huisgemaakte, zoete (paas)traktatie.  De kosten voor de drie gangen paasbrunch bedragen €15,- per persoon.

Ook bij Prins Heerlijk geldt: wil je erbij zijn, zorg dan dat je snel reserveert! Dit kan door een mailtje te sturen naar info@prinsheerlijk.nl of door de bellen naar 013 5421618.

paasweekend

Nog meer paasbrunches én -ontbijtjes

Karakter: drie gangen paasbrunch met onder andere pompoensoep en lekkere sandwiches.
Kosten: €22,50

Anvers: heerlijke paasbrunch (zowel op 1 als 2 april) met onder andere luxe broodjes en gebakken eitjes.
Kosten: €20,50 – €23,50

Grill-ig: nét iets anders. Grill-ig heeft een lekkere tapas paasbrunch (zowel op 1 als 2 april).
Kosten: €21,95

Stad Parijs: genieten zoete en hartige lekkernijen terwijl de bediening je in de watten legt (beide paasdagen).
Kosten: €27,50

De Postelse Hoeve: paasbrunch met diverse soepen, luxe broodjes en desserts.
Kosten: €23,50

GroenRijk: lekker ontbijten met onder andere croissants, eitjes en jud d’orange (beide paasdagen).
Kosten: €9,95

Harboury: Lazy Paas Lounge met lekkere hapjes en drankjes (zowel op 1 als 2 april).
Kosten: €7,50 per gerechtje

Auberge de Bonheur: geen brunch maar een luxe ontbijt inclusief koffie én een glas Cava!
Kosten: €27,50

De Zeven Geitjes: lekker brunchen in de natuur met het hele gezin (incl. paaseieren zoeken!).
Kosten: €18,50

Grand Café Meneer van Eijck: uitgebreid brunchbuffet tot 12.00 uur (beide paasdagen).
Kosten: €19,50

Villa de Vier Jaargetijden: lekkere paasbrunch terwijl de kleintjes meedoen aan een paasspeurtocht.
Kosten: €29,50

Hier doe je (zoete) paasinkopen!

Ben je van plan het paasweekend lekker thuis te blijven met familie en vrienden? Dan hebben we ook nog wat tips voor bijzondere paasinkopen. Hier scoor je de lekkerste paashazen, -eieren en andere zoetigheden.

  • Friandries: de chocoladegoeroe heeft momenteel een pop-up store in de Willem II-straat met paaseieren in alle vormen, kleuren en maten.
  • Jamin: als je denkt aan zoetigheden, dan denk je al snel aan Jamin. Te vinden in de Heuvelstraat, Winkelcentrum Westermarkt en Winkelcentrum Heyhoef.
  • Van Vlerken: misschien wel een van de oudste banketbakkers van Tilburg, maar nog altijd even goed. Van Vlerken, in de Heuvelstraat, maakt naast taartjes en cupcakes ook geweldige chocoladecreaties!
  • Hema: lekker makkelijk en altijd goed! De Hema verkoopt schappen vol met paasartikelen en zoetigheden in schattige Hema-stijl.