Nieuws

Let op! Dit artikel is al 169 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tips voor kunstgras in je tuin

In onze drukke levensstijl wordt het buitengewoon moeilijk om je tuin water te geven en te onderhouden door je gras regelmatig te trimmen om de uniformiteit te behouden. Dus als je het beu bent om kostbare weekenden te besteden aan het besproeien, inzaaien en bemesten van je gazon, dan is het kunstgras de optie voor jou.

Bijdrage van en geschreven door: 24 Webvertising

Waarom kiezen voor kunstgras?

Vanwege het extreem onderhoudsarme en uniforme uiterlijk is het kunstgras geëvolueerd als een populaire keuze. Het gras wordt geleverd met een UV garantie van meestal 8-15 jaar.

Kunstgras voor dagelijks gebruik

Het gras kan niet alleen het gazon aan je voor- en achterkant transformeren; je kunt het zelfs aanpassen aan je wensen. De kunstgrassen kunnen ook worden gebruikt om verticale tuinen te creëren om je omgeving te verfraaien, maar ook voor speelterreinen, sportvelden op school en andere recreatieve activiteiten. Het kan worden gebruikt in verschillende andere toepassingen, zoals in commerciële gebouwen of om een verticale tuin in de kantoorruimte te creëren, wat een zeer rustgevende en milieuvriendelijke sfeer zou creëren, en tegelijkertijd helpt het bij het absorberen van geluids- of geluidsoverlast.

Langdurig en duurzaam

Behalve dat het onderhoudsarm is, heeft het ook andere voordelen. Zodra het gras met succes is geïnstalleerd, hoef je je de komende jaren geen zorgen te maken over het vervangen van het grassen. Ze zijn zeer duurzaam en gaan lang mee; het is bestand tegen allerlei weersveranderingen en verkeer. Je hoeft je geen zorgen te maken over kleurvervaging, aangezien het gras UV-gestabiliseerd is en zelfs onder de harde stralen van de zon niet zal vervagen.

Kosten-batenanalyse bij het kiezen van kunstgras

Kiezen voor dit type gras biedt veel waar voor je geld gezien het lage onderhoud en de lange levensduur. Het beste grastapijt is verkrijgbaar tegen een scherp tarief voor zowel de levering als de installatiekosten. De voordelen van investeren in kunstgras zijn onbetwistbaar gezien de voordelen op lange termijn. De installatie van gras zal ervoor zorgen dat je geen water meer gebruikt en pesticiden zaait en verspreidt voor het onderhoud van je natuurlijke grasmat. Dus, de toepassing van kunstgras in je gebouwen, gazons zouden je omgeving er mooi en helder laten uitzien, omdat het bijna op je natuurlijk gras zal lijken zonder enige moeite voor onderhoud. Met behulp van kunstgras kun je je alledaagse huis of tuin omtoveren tot een weelderig groen landschap.

Huisdieren?

Als je graag op kunstgras wilt overschakelen, maar je je zorgen maakt dat het bedrijf van je hond het beschadigt, kunnen wij je hier geruststellen. Wat is er niet leuk aan kunstgras? Geen lelijk geel gras of kale plekken meer, geen onkruid meer wieden, bemesten of opnieuw inzaaien en niet meer maaien. Gewoon mooi, constant groen gras elke dag van het jaar. Als je aarzelt om de overstap te maken omdat je een hondenbezitter bent, dan is dat niet nodig, ze zullen er net zo dol op zijn als jij. Kunstgras is niet alleen zacht en comfortabel onder hun voeten, maar vermindert ook het risico dat honden vlooien, teken en andere vervelende insecten oppikken terwijl ze thuis in de tuin aan het spelen zijn.