Tiwos doet mee aan de Dag van de Dialoog

Op donderdag 5 november vindt in Tilburg de Dag van de Dialoog plaats. Dit is een landelijke dag die op 50 plaatsen in Nederland wordt gehouden. Tilburg doet dit jaar voor het eerst mee en Tiwos heeft zich aangemeld als deelnemende organisatie.

Wat is de Dag van de Dialoog
Het idee van de Dag van de Dialoog is simpel en doeltreffend: 6-8 mensen met verschillende achtergronden gaan met elkaar in gesprek over het thema: Gaan voor Elkaar! Ik doe het….jij ook?. Door in kleine groepen aan Dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor een gelijkwaardig gesprek, inspiratie en nieuwe inzichten. En dat draagt bij aan het vergroten van kennis en wederzijds respect voor elkaar.

Dialoog
Tiwos organiseert op donderdag 5 november 2 Dialoogtafels. Een tafel staat in het infohuis in Groeseind (van Mierisstraat) en de andere tafel bij ons in het kantoor. Het gesprek vindt plaats van 18 tot 21 uur. Uiteraard verzorgen wij hierbij een maaltijd.

Wilt u ook mede-Tilburgers eens op een andere manier tegenkomen? Bent u ook zo benieuwd wat andere mensen beweegt? Wilt u ook uw dromen met anderen delen? Geef u dan op via www.tilburgindialoog.nl . U kunt op deze website uw voorkeur aangeven voor een Dialoogtafel. Uiteraard kunt u daar zelf aangeven naar welke tafel uw voorkeur uitgaat. Wij willen toch niet nalaten u nadrukkelijk uit te nodigen voor een tafel van Tiwos!

www.tiwos.nl