Tiwos Woningbeurs groot succes

Ruim 250 mensen bezochten zaterdag 21 november de Tiwos Woningbeurs. Zij konden in een intieme huiskamersfeer informatie krijgen over ruim 50 koopwoningen en luxe huurappartementen, over hypotheken, financiële regelingen en subsidies. Maar bezoekers konden bijvoorbeeld ook ideeën opdoen bij een interieuradviseur of tips krijgen over de aanpak van uw tuin of andere ingewikkelde klussen in huis. En wie interesse had in een specifieke woning, stapte u bij ons in de auto en ging samen met ons een kijkje nemen.

Al voor de officiële start van de woningbeurs kwamen de eerst bezoekers binnen. Zowel jonge mensen die voor het eerst op zichzelf gingen wonen als ouderen die zich wilden oriënteren op een toekomstige woning wisten Tiwos te vinden. De sfeer waarin men ontvangen en geïnformeerd werd, droeg eraan bij dat bezoekers makkelijk in gesprek raakten met woonmakelaars en financiële adviseurs, maar ook met bijvoorbeeld medewerkers van Tiwos die de Tilburgse wijken door en door kennen. Onder het genot van een hapje en een drankje werden ook de woonbladen bekeken en ideeën voor de inrichting en de tuin besproken.

Tiwos is erg blij met het succes van de woningbeurs. Ellen van Beijsterveld-Niels, manager woonbeheer bij Tiwos: “Het was voor het eerst in de Tilburgse geschiedenis dat een woningcorporatie een dergelijk evenement organiseert. En de eerste keer is het natuurlijk altijd spannend of dit woningzoekenden aanspreekt . En nu blijkt dat het midden in de roos is. Mensen zijn echt op zoek naar goede en betaalbare woningen. Uiteraard zijn we blij dat we zaterdag woningen hebben kunnen verhuren en dat we waarschijnlijk ook wel woningen zullen verkopen. Maar het belangrijkste is toch wel dat velen nu weten dat men bij Tiwos niet alleen terecht kan voor sociale huurwoningen, maar ook voor koopwoningen en luxere huurwoningen. We gaan de dag zeker nog evalueren, maar wat ons betreft komt er in 2010 zeker een nieuwe editie!”

www.Tiwos.nl