TLogistics groeit door samenwerking met Versteijnen Logistics

Logistiek dienstverlener TLogistics versterkt haar positie op de Business to Consumer (B2C) markt door de krachten te bundelen met Versteijnen Logistics.

Een onderdeel van Versteijnen Logistics houdt zich bezig met warehousing voor webshops en pakket  verzendingen naar de consumenten markt. TLogistics, opgericht in 2010 door Florent Claassen en Ad van Beurden, is specialist op het gebied van E-Fulfilment oplossingen. De beide van oorsprong Tilburgse bedrijven, voegen nu hun kennis en specialisme samen. Hierdoor is TLogistics, nog meer dan voorheen, in staat om een brede en professionele logistieke oplossing te bieden.

Ad van Beurden (CEO): “Ik ben enorm blij met deze ontwikkeling. Dit biedt ons de kans om E-Fulfilment activiteiten aan te bieden aan E-commerce partijen van alle soorten, nationaliteiten en diverse omvang. Wij maken geen onderscheid in kleine of grote klanten, in Nederland of daarbuiten, voor elke klant hebben wij een passende oplossing”.

Jorn Versteijnen: “Ik geloof in een sterke groei van logistieke activiteiten voor webshops. Samen met de expertise van TLogistics komen we hierin verder en staan we samen nog sterker”!