Toevoeging aan Tilburgse skyline: nieuwe woontoren Spoorpark wordt 70 meter hoog en gaat ‘De Parkwachter’ heten

de parkwachter

Aan de westzijde van het Spoorpark (kant van de Ringbaan-West) wordt de komende jaren een woontoren gerealiseerd. De toren wordt zeventig meter hoog en er komen ongeveer honderd huurappartementen in het midden- en hoog segment beschikbaar. Nadat Tilburgers een naam voor de woontoren konden inzenden, is de winnaar van deze prijsvraag inmiddels bekend. De nieuwe woontoren gaat ‘De Parkwachter’ heten. Lees verder. 

In totaal stuurden 78 mensen een potentiële naam voor de woontoren in. De jury koos uiteindelijk unaniem voor ‘De Parkwachter’. De bouw van de woontoren start naar verwachting eind van het jaar. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief via deze website en worden op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en de start van de verhuur.

de parkwachter

Over De Parkwachter

De Parkwachter wordt gebouwd aan de westzijde van het Spoorpark, met onderaan een maatschappelijke plint met diverse voorzieningen. Door de organische vorm van de woontoren onderscheidt deze zich duidelijk van de andere hoogbouw in Tilburg. Met een weids uitzicht over het Spoorpark en de verre omgeving wordt De Parkwachter een fijne woonplek voor jong en oud, en voor bestaande en nieuwe Tilburgers.

Het project wordt ontwikkeld door Roozen van Hoppe, een veelzijdige vastgoedontwikkelaar en bouwpartner. Naast de ontwikkeling van bedrijventerreinen en logistieke centra, dragen zij hun steentje bij aan de woningmarkt met diverse maatschappelijke concepten.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het woonproject? Check dan vooral deze website.