Nieuws

werken bij DMG
Let op! Dit artikel is al 218 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Toffe werkgever in de spotlight: DMG zoekt versterking voor het logistieke centrum

Heb jij al weleens van De Mandemakers Groep (DMG) gehoord? Dit toffe familiebedrijf, met het hoofdkantoor in Waalwijk, is langzaamaan het hele land aan het veroveren op het gebied van keukens, meubels en sanitair. En daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken! Voor het logistieke centrum van DMG, waar momenteel 80 collega’s actief zijn, zijn ze op zoek naar nieuwe medewerkers.

Maar voordat we jullie meer vertellen over alle voordelen van werken bij DMG, nog kort even iets over het bedrijf zelf. Wist je bijvoorbeeld dat DMG 298 winkels heeft, verspreid over het hele land. Dat er 5500 medewerkers actief zijn en dat ze wel 3000 bezorgingen per week realiseren? Dat is zeker niet mis!

Werken in het logistieke centrum

Pal achter het hoofdkantoor van DMG ligt hét logistieke centrum voor keukens. Vanuit hier worden alle orders gereedgemaakt voor transport naar de klant. Als logistiek medewerker (zowel parttime als fulltime mogelijkheden) ga jij je bezighouden met de volgende zaken:

  • Het inladen van complete keukens, werkbladen, kasten en andere toebehoren;
  • Inkomende en uitgaande goederen controleren op schade en manco’s;
  • Het verwerken van retouren en het aanvullen van het magazijn;
  • Meedenken over logistieke processen en verbeteringen.

Goed om te weten: DMG is zeker niet alleen op zoek naar mannen! Ook de vrouwen in het logistieke centrum kunnen wel wat versterking gebruiken.

Voordelen van werken bij DMG

Waarom werken bij DMG zo’n goed idee is? Naast het fijne team, de informele sfeer en de handige locatie, hangen er nog veel meer voordelen aan werken bij dit familiebedrijf. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een fijn salaris en overuren die 150% worden uitbetaald;
  • Direct een vast contract na een proeftijd van twee maanden;
  • Veel kansen om door te groeien en door te stromen naar andere afdelingen;
  • Je mag gratis sporten (!) in de interne sportschool;
  • Je ontvangt een goede pensioenregeling, kortingen op alle producten, zorgverzekering én kinderopvang.

Kortom: ben je op zoek naar een leuke, afwisselende baan met hele fijne arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan hier de vacature voor logistiek medewerker bij DMG. En volg ook eens @werkenbijdmg op Instagram voor updates vanaf de werkvloer.

Andere vacatures

Wil je graag bij DMG aan de slag, maar liever binnen een ander vakgebied? In onze vacaturebank vind je nog veel meer leuke vacatures binnen het bedrijf.