TOM opent dertiende webshop: de Internet-Partyshop

internet-partyshop

Tom Omnichannel Management (TOM) uit Bladel heeft zijn dertiende webshop geopend, namelijk Internet-Partyshop.com. Zoals de naam al aangeeft, vind je hier alles voor feesten; van decoratie en verkleedkleding tot cadeauverpakkingen en feestservies. Met het openen van deze nieuwe webshop groeit het assortiment van het internationale e-commerce bedrijf naar meer dan 2 miljoen producten!

Jouw feestje begint bij Internet-Partyshop!

De opening van de webshop is voor TOM reden voor een feestje. Met Internet-Partyshop gaat dat zonder twijfel lukken. De nieuwe shop is namelijk meer dan een carnavalswinkel. Het assortiment feestkleding, -accessoires en -decoratie is enorm uitgebreid; voor elk themafeestje en elke feestdag is er genoeg te vinden. CEO Tom te Riele: “Met Internet-Partyshop hebben we een plek gecreëerd waar mensen producten kunnen vinden om elk feest van begin tot eind compleet te verzorgen.” Het grootste voordeel van Internet-Partyshop ten opzichte van andere offline en online feestwinkels: je vindt werkelijk alles wat je nodig hebt tegen ontzettend voordelige prijzen. Dus of er nu een verjaardag, Kerstmis, carnaval of Halloween wordt gevierd, je bent bij Internet-Partyshop aan het juiste adres.

Groei gaat door

In 2005 is TOM begonnen als kleine fietsenwinkel in Tilburg, inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal e-commercebedrijf met 450 medewerkers.”We blijven groeien en hebben de ambitie om hét online warenhuis voor de vrijetijdssector nog verder uit te breiden!”, aldus te Riele. TOM speelt telkens weer in op segmenten waar de klant op zit te wachten. Het doel van TOM is dan ook: de klant de ultieme winkelervaring bieden. Inmiddels vind je bij TOM producten in allerlei uiteenlopende categorieën, zoals fietsen, babyspullen, speelgoed, outdoor artikelen, huis- en tuinartikelen, boeken, brillen, automotive, sportartikelen en nu dus ook feestartikelen. Dit betekent dat ook het totale aanbod van TOM als verkooppartner op nationale en internationale marktplaatsen zoals BOL, Amazon, Cdiscount en FNAC verder uitbreidt.

Het totale assortiment is daarnaast beschikbaar via groothandel TWM; hét online warenhuis voor de zakelijke markt dat voor iedere ondernemer toegankelijk is. TWM is ook dropshipping leverancier voor honderden websh­ops in Europa en leverancier van het eigen merk AMIGO. De groei van TOM gaat door en ambitie is er in overvloed, maar over concrete plannen laat te Riele nog niets los. ‘Houd onze webshops maar goed in de gaten!’ klinkt het enthousiast.