TOM opent twee nieuwe webshops en twee nieuwe warehouses

webshops

Tom Omnichannel Management (TOM) uit Bladel heeft twee nieuwe webshops geopend, namelijk Internet-Outdoorshop.com en Internet-Homeandgarden.com. Internet-Outdoorshop richt zich op de buitenmens die graag in de natuur ontspant of actief bezig is. Internet-Homeandgarden richt zich op alles voor in en om huis. Met het openen van deze nieuwe webshops groeit het assortiment van het internationale e-commerce bedrijf naar 1,5 miljoen producten!

Alles voor buitensporten, reizen en kamperen

Op Internet-Outdoorshop is alles te vinden omtrent buitenactiviteiten; uiteenlopend van kleding en tassen tot gereedschap en elektronica. Kamperen, recreatief wandelen of intensief sporten, wat iemand ook gaat doen: Internet-Outdoorshop heeft het allemaal! Alles op één handige site, slechts enkele klikken van elkaar verwijderd. Met Internet-Outdoorshop is het nu nog gemakkelijker om goed voorbereid op pad te gaan!

Alles voor huis, tuin en keuken

Op Internet-Homeandgarden is alles te vinden voor in en om huis. Van tuingereedschap en keukengerei tot tuinsets en alles voor de barbecue. CEO Tom te Riele: ‘Iedereen met een passie voor koken, tuinieren en/of het inrichten van de eigen woning is bij Internet-Homeandgarden aan het juiste adres.’ Kortom, het is dé nieuwe webshop voor huis-, tuin- en keukenbenodigdheden!

Opening nieuwe warehouses

In 2005 begonnen als kleine fietsenwinkel, inmiddels een internationaal e-commercebedrijf met ruim 400 medewerkers. De groei van TOM is ongekend en gaat nog altijd hard door! Met de twee nieuwe webshops is het aantal producten dat TOM in eigen warehouses op voorraad heeft liggen enorm gegroeid. De uitbreiding van het bedrijf met twee nieuwe warehouses, aan Rootven 19A en Rootven 28 te Bladel, was dan ook een logische stap.

Het nieuwe warehouse aan Rootven 19A is inmiddels omgetoverd tot verschillende kantoorruimtes en een fietsendistributieruimte met professionele werkplaats. Het nieuwe warehouse aan Rootven 28 wordt momenteel ingericht als fietsbanden-distributieruimte. Door de uitbreiding met twee nieuwe warehouses heeft de TOM-group inmiddels zeven warehouses. ‘We blijven groeien en hebben de ambitie om hét online warenhuis voor de vrijetijdssector verder uit te breiden!’, aldus te Riele.