TOM wint Marketplace seller Award bij de Shopping Awards!

TOM

Tom Omnichannel Management (TOM) uit Bladel wint de Marketplace seller Award bij de Shopping Awards! TOM is hiermee verkozen tot het bedrijf met de beste en meest onderscheidende marktplaatsstrategie van Nederland.

Onderscheidende marktplaatsstrategie

Op 16 september heeft TOM bij de Shopping Awards de Marketplace seller Award gewonnen! De Brabantse onderneming is hiermee verkozen tot het bedrijf met beste en de meest onderscheidende marktplaatsstrategie van Nederland. ‘We zijn ontzettend trots om deze prijs in ontvangst te mogen nemen, het is echt een mooie erkenning voor ons harde werk’, aldus CEO Tom te Riele.

De Marketplace seller Award van de Shopping Awards is een beloning voor het bedrijf met de beste en meest onderscheidende marktplaatsstrategie. Het enorme assortiment van TOM, van inmiddels meer dan 2 miljoen producten, wordt op de eigen webshops, op nationale en internationale marktplaatsen aangeboden.

Wat de marktplaatsstrategie van TOM onderscheidend maakt van zijn concurrenten is het unieke voorraadhoudende longtail-assortiment. Het bedrijf is hierdoor in staat om snel op kansen in te spelen en om in heel Europa snelle levertijden te realiseren.

Top 10 Ecommerce50

TOM is daarnaast ook een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2005 is het bedrijf begonnen met een kleine fietsenwinkel in Tilburg, inmiddels is TOM uitgegroeid tot een internationaal e-commercebedrijf met 450 medewerkers.

Deze ongekende groei is ook bij de Shopping Awards niet onopgemerkt gebleven. Naast het winnen van de Marketplace seller Award, heeft TOM in de categorie Ecommerce50 een mooie achtste plek bemachtigd. Bij het bepalen van de winnaars wordt gekeken naar de groei in afgelopen jaren en weegt ook de potentie voor komende jaren mee.

Het bevestigt volgens Te Riele nog maar eens dat het bedrijf op de juiste weg is: ‘De hoge plek in deze categorie geeft nóg meer geloof en overtuiging in ons bedrijf en de weg die we hebben ingeslagen.’ TOM maakt daarnaast ook nog kans op een publieksprijs in de categorie ‘Warenhuizen’, We kijken met spanning uit naar de uitreiking en hopen natuurlijk de eerste plek te bemachtigen’, aldus Te Riele.