logo

Programma TOP-week 2014 dinsdag

TOP-week 2014 dinsdag 19 augustus

  • Study Introduction Morning (SIM) (09.00-13.00 uur)

Voor sommige studenten van Tilburg University (voornamelijk pre-master en master) zal er nog een Study Introduction Morning (SIM) verzorgd worden door de faculteiten. Hier zal je de laatste informatie krijgen en zaken regelen met betrekking tot studeren aan Tilburg University.

  • Spellendag (11.00-15.30 uur)

Op dinsdag wordt het Leijpark omgetoverd tot een groot (opblaas)spellenparadijs. Dan is het Leijpark dus zonder twijfel ‘the place to be’! De hele dag kun je je uitleven op de (water)spellen en relaxen in de lounges of op de terrassen. Dit alles onder muzikale begeleiding van een DJ. Rond het middaguur wordt de lunch uitgedeeld en omstreeks 15.30 uur wordt de dag afgesloten met een leuk finalespel! Verder presenteren tijdens deze dag de studentensportverenigingen zich, zodat je een goede indruk kan krijgen van de verschillende sportieve mogelijkheden.

  • Masteractiviteit + borrel 

Speciaal dit jaar is er een activiteit georganiseerd voor de aankomende master studenten. Zij krijgen dinsdagmiddag eerst een rondleiding bij La Trappe. Tijdens een rondleiding door de brouwerij ga je in drie kwartier langs alle facetten van het productieproces en langs alle karakteristieke gebouwen op het abdijterrein. Je krijgt een korte  film te zien waarbij je in circa 15 minuten alles leert over het kloosterleven en de historie van de brouwerij. Als afsluiting kun je genieten van een van de heerlijke Trappistenbieren. Na de rondleiding eten alle masterstudenten samen en wordt er nog een afsluitende borrel georganiseerd.

  • Namiddagprogramma studentenverenigingen (16.00-19.00 uur)

Na de spellenmiddag gaan de deuren van de Tilburgse studentenverenigingen open. De namiddagprogramma’s vinden plaats op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Elke dag bezoek je een andere studentenvereniging, zodat je kennis kunt maken met het studentenverenigingsleven en met de leden van alle verenigingen. Wanneer je bij één van de verenigingen bent voor het namiddagprogramma, blijf je daar aansluitend eten. Na het eten beginnen de feesten bij de verschillende studentenverenigingen van Tilburg. De Tilburgse Studentenverenigingen zijn T.S.C. St. Olof, T.S.R. Vidar, T.S.V. Plato en I*ESN.

  • Nacht van FOSST (vanaf 20.00 uur)

Op de dinsdag avond organiseert FOSST, de overkoepelende studenten sportvereniging, een avond voor alle deelnemers van de TOP-week. Deze avond is geschikt om diverse sportverenigingen te leren kennen en te kijken welke studentensporten Tilburg rijk is. Tijdens deze avond is er gelegenheid om deel te nemen aan workshops en aansluitend is er een spetterend feest! Ook is het mogelijk om alvast een sportkaart te kopen bij het Tilburg University Sports Center.