Programma TOP-week maandag

TOP-week 2014 maandag 18 augustus

  • Registratie (08.00-11.30 uur)

De maandag is het begin van wat een onvergetelijke week belooft te worden. Voordat deze week vol nieuwe ervaringen en nieuwe mensen start, zal iedereen zich moeten registreren. De registratie vindt plaats in het sportcentrum van Tilburg University. Als eerste moet je je inschrijfbevestiging met barcode en je ID-kaart tonen om een deelnemersbandje en 18-/18+ bandje te ontvangen. Dit deelnemersbandje is je toegangsbewijs voor álle programmaonderdelen tijdens de TOP-week. Bij het ontvangen van je bandje krijg je ook te horen in welke groep je bent ingedeeld. Vervolgens ontmoet je je mentoren en groepsgenoten. De mentoren begeleiden je de hele week. Zij zijn speciaal door de TOP-organisatie voorbereid, zodat ze je van alle benodigde informatie kunnen voorzien.

  • Study Introduction Day (10.00-18.00 uur)

Voor universiteitsstudenten begint na de registratie de Study Introduction Day (SID). Je mentoren zullen je hierbij begeleiden. Voor je bagage is er een bemande garderobe aanwezig in het sportcentrum. De faculteit waarbij je jezelf hebt ingeschreven zorgt voor een informatief programma over je studie. Zorg ervoor dat je de documenten bij je hebt waarop je studentennummer en wachtwoord staan. Deze heb je van de universiteit per e-mail ontvangen. Na de SID krijg je de gelegenheid om je bagage weg te brengen naar je slaapplaats. Mocht je nog geen kamer hebben, dan wordt er een slaapplek voor je geregeld door je mentoren. Zij regelen dat je bij hen of bij een groepsgenoot terecht kan.

  •  BBQ (17.30-19.30 uur)

Na de SID gaan alle studenten en mentoren naar de Spoorzone om daar deel te nemen aan de mega-BBQ! Tijdens de barbecue zal een DJ voor gezellige achtergrond muziek zorgen. Een ideaal sfeertje dus, om iedereen van je mentorgroep beter te leren kennen en je optimaal voor te bereiden op deze onvergetelijke week!

  • Openingsfeest (20.00-23.00 uur)

Na de BBQ wordt de TOP-week officieel geopend barst het feest los. Ook leren we je een van de traditionele hoogtepunten van de TOP-week: de TOP-dans. Deze dans zal tijdens de week vaak terug keren, en zelfs daarna tijdens de rest van je studententijd.

OLOFfmheader

OlofFM

Ze zijn er weer! Ieder jaar tijdens de TOP-week, de Tilburgse studentenintroweek, doet Olof FM live verslag van de TOP-week en de activiteiten bij studentenvereniging T.S.C. Sint Olof. Vanuit een heus glazen huis op de parkeerplaats brengt Olof FM nieuws, weetjes en een flinke dosis onzin voor eerstejaars en doorgewinterde studenten. Tune in op 105.9 of via de livestream op www.oloffm.nl! Olof FM, Ook Olof!

Glazenhuis