Dagprogramma TOP-week 2015

Ga je dit jaar studeren in Tilburg? Dan móét je aanwezig zijn bij de TOP-week 2015! Dit is dé introductieperiode van studentenstad Tilburg, georganiseerd voor en door studenten. Lees snel verder voor het dagprogramma. 

TOP-week 2015

Dit jaar vindt de TOP-week plaats van maandag 24 augustus t/m vrijdag 28 augustus. Deze week is bedoeld voor alle eerstejaars studenten die komen studeren aan de Tilburg University, Fontys Hogescholen of Avans Hogeschool. Jaarlijks nemen er zo’n 2500 studenten deel aan de introductieweek. Gedurende de week word je ingedeeld in groepjes van studenten die dezelfde opleiding volgen. Twee ouderejaars studenten (mentoren) begeleiden je en maken je wegwijs. Ze zijn goed voorbereid en kunnen al je vragen beantwoorden.

Dagprogramma maandag

 • 08.00 uur – 11.30 uur: Deelnemersregistratie in het sportcentrum
  De TOP-week begint met de registratie in de ochtend. De registratie vindt plaats in het Tilburg University Sport Center.
 • 10.00 uur – 18.00 uur: Programma Introductie (PI)
  Maandag staat een deel van de ochtend evenals de gehele middag in het teken van de Programma Introductie. De PI wordt georganiseerd door de faculteiten, soms met ondersteuning van de studieverenigingen, en in afstemming met stichting TOP.
 • 14.00 uur – 17.00 uur: Kruikentocht: Tour of Tilburg
  Deelnemers die geen PI volgen doen mee aan de Kruikentocht. Voor de Kruikentocht ontvang je een boekje waarin speciale opdrachten staan. Het mentorgroepje dat het beste de Kruikentocht volbrengt, krijgt een speciale prijs!
 • 17.30 uur – 20.00 uur: Barbecue bij de Spoorzone
  De traditionele barbecue zal ook dit jaar plaatsvinden achter de Koepelhal, Spoorzone. Elke groep ontvangt een heerlijk barbecue-pakket. Na de barbecue zal het Openingsfeest beginnen.
 • 20.00 uur – 23.00 uur: TOP openingsfeest
  Tijdens het Openingfeest zullen de studenten welkom worden geheten door de voorzitter van Stichting TOP, de voorzitter van het College van Bestuur van Tilburg University en de wethouder onderwijs van Tilburg. Hierna wordt iedereen warm gedanst met de RockyourTOPoff-show. Daarna zul je de nieuwe TOP-dans leren op het officiële TOP-lied. Tot slot zal de avond worden afgesloten met verschillende DJ’s en artiesten.
 • Stappen in de binnenstadbij Café Philip staat DJ Maus op het podium. Hij draait de platen die je als student wilt horen. Ook bij Café Brandpunt beginnen ze de TOP-week goed met een Borrel tot Bal. Bij Café Bolle kun je losgaan tijdens de Take Your Top Off Borrel met een gratis shotjes Sourz en bij de Boekanier komt Johnny Purple tijdens de 50 tinten paars Party.

Top-week 2015: dagprogramma maandag

Zoals elk jaar zijn de fotografen van Tilburg.com van de partij! Ze leggen de grote programma-onderdelen vast en missen geen feestje. Benieuwd naar de TOP-week? Bekijk dan nog eens de foto’s van TOP-week 2014.

Hier vind je het hele programma van de TOP-week 2015. Kijk voor meer informatie op www.top-week.nl. En like ook de Facebookpagina