TOP-week 2014

eerste dag TOP week

Begin jij na de zomer met een nieuwe studie in Tilburg? Dan moet je hier zeker bij zijn: de TOP-week. Dé introductieweek voor eerstejaars studenten van Tilburg University, Avans en Fontys. In een week tijd maak jij kennis met het Tilburgse studentenleven.

De TOP-week, voorheen TIK-week, is voor nieuwe studenten die na de zomer beginnen met een opleiding in Tilburg. De introductieweek vindt plaats van maandag 18 augustus tot en met vrijdag 22 augustus 2014 in de Binnenstad van Tilburg. Het evenement is georganiseerd door studenten en bedoeld voor nieuwe Fontys, Tilburg University en Avans Hogescholen studenten. Jaarlijks doen er zo’n 3000 studenten mee. Oja, de TOP-week is trouwens geen ontgroening!

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van de TOP-week

Wat ga je doen?

Je leert de onderwijsinstelling kennen, maakt kennis met diverse verenigingen, je kunt je uitleven op spellendag, ontdekt te stad op het TOP-stadsfestival en kunt relaxen tijdens de zwemdag. Ook kun je kennis maken met studentenfeesten en studentenverenigingen. Bekijk ook eens het programma. Zo zie je wat er per dag te doen is.

Gedurende de week wordt je ingedeeld in groepjes van studenten die dezelfde opleiding volgen. Twee ouderejaars studenten (mentoren) begeleiden je en maken je wegwijs. Ze zijn goed voorbereid en kunnen al je vragen beantwoorden. Belangrijk is wel dat je tijdens de TOP-week een eigen slaapplaats regelt in Tilburg. Mocht dat nu écht niet lukken, dan kun je dus bij je mentor terecht.

Inschrijven

De TOP-week begint op maandag 18 augustus en duurt tot en met vrijdag 22 augustus. Om deel te nemen aan de TOP-week is inschrijven verplicht. Deelname kost €69. Daarmee krijg je toegang tot alle programmaonderdelen, lunch en het diner op maandag tot en met vrijdag. Inschrijven kan hier. Let op: de inschrijving sluit op donderdag 14 augustus! Daarbij geldt ook: vol=vol. Dus wees er op tijd bij!

Eindfeest: Light up the TOP

Wil je eigenlijk liever niet meedoen aan de TOP-week? Of ben je geen (eerstejaars) student? Maar wil je wel het eindfeest van de TOP-week meepakken? Dat kan! Het TOP-week Eindfeest is namelijk voor iedereen toegankelijk. Kaarten kosten €5,00 en kun je hier bestellen. Light up the TOP vindt 22 augustus plaats in de Koepelhal en duurt van 21.00 uur tot 01.00 uur. Aan de deur kun je ook nog kaarten kopen, dan kosten ze €7,50.

Foto’s TOP-week

Zoals elk jaar zijn de fotografen van Tilburg.com van de partij! Ze leggen de grote programma-onderdelen vast en missen geen feestje. Benieuwd naar de TOP-week? Bekijk dan nog eens de foto’s van TOP-week 2013.