Topdeals en geluksmomentjes om stille armoede te verzachten

topdeals

Vandaag is de vierde dag van de landelijke actieweek van de Quiet Community. De topdeals vliegen binnen in Tilburg, Den Bosch, Maastricht en Groningen, waar de Quiet Community sinds deze week van start is gegaan.

De ‘marktplaats zonder geld’ is in korte tijd uitgegroeid tot een vernieuwende manier om armoede te verzachten en mensen te empoweren. Wat kan jij missen en aan een ander geven? Je hebt nog twee dagen om in actie te komen!

Topdeals

Zowel het bedrijfsleven als particulieren maken zich hard voor de verzachting van armoede. Zo haalde een particulier tijdens zijn vijftigjarig huwelijksfeest maar liefst €2.275,- op, waar 150 NS-treinkaartjes van gekocht zijn voor de members van Quiet Community. Maar ook Tafel 28 die vijftig members een dagje Efteling bezorgt of Euroscoop die een Sinterklaas-event organiseert zijn mooie voorbeelden van wat mensen te geven hebben. Bovendien worden de Quiet members zelf geïnspireerd om elkaar geluksmomentjes te bezorgen. Eén van de Quiet kinderen heeft zich gemeld om creatieve workshops te organiseren voor andere Quiet kids. Zelf iets bijdragen of zien welke deals en geluksmomentjes tijdens de actieweek gerealiseerd worden? Volg de actieweek via ikdeelquiet.nl

Quiet actieweek – Ik deel Quiet

Van 16 tot en met 20 oktober houdt Quiet een landelijke actieweek om lawaai te maken voor stille armoede en zoveel mogelijk sponsoren te mobiliseren. Iedereen kan waarde toevoegen. Of je nu als theater 500 concertkaarten met Quiet deelt of dat je als restauranteigenaar wekelijks een tafeltje extra dekt voor leden van Quiet. Kom in actie en laat je aanbod horen op ikdeelquiet.nl.