Topsport Tilburg Connect verbindt sportclubs voor een uniek evenement

Een unieke samenwerking tussen Prise d’Eau Golf, Tilburg Trappers, Willem II en HC Tilburg brengt een nieuw evenement naar de stad exclusief voor haar zakelijke leden: Topsport Tilburg Connect. Dit gezamenlijke initiatief van de vier sportclubs van Tilburg belooft een dag vol inspiratie en netwerkmogelijkheden

Op 18 april nodigen Prise d’Eau Golf, Tilburg Trappers, Willem II en HC Tilburg al haar Businessclub leden uit om deel te nemen aan Topsport Tilburg Connect. Het evenement legt de focus op de evolutie van de sport, talentontwikkeling en de rol van sport in de maatschappij. Het hoogtepunt van de dag is een boeiende paneldiscussie, gemodereerd door Jeroen Latijnhouwers, waar bekende Tilburgse namen uit zowel de sport- als zakenwereld hun inzichten zullen delen.

Dit evenement benadrukt niet alleen de kracht van sport, maar ook de kracht van samenwerking tussen de vier toonaangevende sportclubs van Tilburg. Topsport Tilburg Connect biedt een uniek platform waar sportieve en zakelijke communities samenkomen om te inspireren, te netwerken en bij te dragen aan de ontwikkeling van talent en de ondersteuning van de gemeente Tilburg.

Meer informatie

Topsport Tilburg Connect is exclusief voor alle Businessclub leden van Prise d’Eau Golf, Tilburg Trappers, Willem II en HC Tilburg. Wil je hierbij zijn of meer zakelijke sport events bijwonen? Wordt dan lid van een van top sport businessclubs in Tilburg!