Topvacatures in Tilburg: verkoop, logistiek en schoonmaak

topvacatures

Zit jij thuis of heb je weinig uitdaging op je huidige werk? Dan wordt het tijd om op zoek te gaan naar leuke banen! Daar helpen wij je graag mee. Er staan maar liefst ruim 180 actuele vacatures online uit Tilburg en omgeving, daarom lichten we een paar topvacatures in de branches commerciële verkoop, logistiek en schoonmaakwerk voor je uit.

Commerciële verkoop

Ben jij een goede verkopen en krijg jij een gebruikte pen nog aan de man gebracht? Dan is een commerciële functie echt iets voor jou. We hebben ruim 30 commerciële vacatures online staan. Een aantal toffe banen vind je hier:

Schoonmaakwerk

Als jij de boel het liefst brandschoon achterlaat, bekend staat om je schoonmaak-skills en op zoek bent naar een leuke locatie om te poetsen, check dan even deze 9 vacatures. Dit zijn de bedrijven die op zoek naar medewerkers schoonmaak:

Logistieke functies

In de logistieke branche wordt volop gezocht naar helpende handen! Zo zijn er 25 vacatures waarbij je parttime of fulltime aan de slag kun in de logistiek in Tilburg en omgeving. Check ook eens deze vacatures:

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.