TOSTI-CAFÉ strijkt vanaf maart neer in de Piushaven

tosti-cafe

Vanaf dinsdag 6 maart kun je bij Tapperij Burgemeester Jansen in de Piushaven ook terecht voor een lekkere en betaalbare lunch. Het nieuwe TOSTI-CAFÉ is van dinsdag tot en met zaterdag geopend tussen 11.00 en 15.00 uur. 

TOSTI-CAFÉ

Lunchen bij het TOSTI-CAFÉ kan in Typische Burgemeester Jansen sfeer: met Brabantse gastvrijheid en eenvoudige, maar zeer smakelijke lunchgerechten. Het menu bestaat niet alleen uit tosti’s, maar je kan er ook terecht voor salade’s of lunchplanken. De gerechten worden met zorg bereid en zijn gemaakt met de beste ingrediënten van lokale leveranciers. Zo komt het brood bijvoorbeeld van buurtbakker Bikken & Bakken, komen de kazen van de Walhoeve en levert Slagerij Lejeune het beste vleeswaar.

Burgemeester Jansen

Voor iedereen die het tumult en rumoer van de Tilburgse binnenstad eens wil ontvluchten of voor wie gewoon zo nu en dan eens wat anders wil is Burgemeester Jansen, sinds 26 april 2005, een welkom en aangenaam alternatief. Op steenworp van het centrum waan je jezelf toch even buiten de stad. Bij Burgemeester Jansen wordt meer dan gemiddeld aandacht besteed aan (speciaal-)bier. Met 6 kranen en zo’n 95 bieren op de fles is de keuze gerust reuze te noemen.

 

TOSTI-CAFÉ