Tostiliefhebbers opgelet: het Tostihuys geopend in de Stadhuisstraat

tostihuys

Alle tostiliefhebbers in Tilburg opgelet; het Tostihuys is geopend! Dit is het nieuwe dagconcept van het Stadhuys, dat al een tijdje in de Stadhuisstraat gevestigd is. Het Tostihuys kun je eveneens in dit gezellige horecastraatje vinden. 

Foto: Tosti Bella Italia: mozzarella, tomatentapenaden, basilicum, tomaat en rucola

”Overal kun je tegenwoordig een broodje kroket of een uitsmijter halen, maar een écht goede tosti staat er niet veel op de kaart,” aldus Ruud Graumans van het Tostihuys en Stadhuys. ”Met de komst van Primark en de vele studenten in de stad, verwachten we dat dit concept aanslaat.”

tostihuys

Eerst op de bakplaat, daarna in de oven

Er staan altijd minimaal vijftien verschillende tosti’s op de kaart die ingedeeld zijn in vijf verschillende categorieën: klassiek, vlees, vis, vegetarisch en zoet. Ook is er elke week een wisselende special. De tosti’s worden geserveerd op desembrood van Bikken & Bakken in de Piushaven. Je kunt kiezen of je jouw tosti op wit-, bruin- of maïsbrood wilt. Ze worden eerst op de bakplaat gebakken en gaan daarna de oven in. Dit is een combinatie van hete lucht en stoom, wat zorgt voor een smeuïge binnenkant en knapperige buitenkant voor de bite.

Lunch voor twee personen winnen?

Loopt het water je al in de mond na het lezen van dit bericht? Wij mogen van het Tostihuys drie proeverijen voor twee personen weggeven. Kans maken om te winnen? Doe dan eventjes mee met de prijsvraag op onze website.

Tosti eten bij het Tostihuys

Het Tostihuys is vanaf dinsdag tot en met zondag van 12:00 – 16:00 uur geopend. Hierna sluit de keuken van het Tostihuys en opent de keuken van het Stadhuys.