Tough Safari: mud & obstacle run op Safaripark Beekse Bergen

Zaterdag 11 april wordt de beestachtige tweede editie van de Tough Ten Miles – Tough Safari bij de Beekse Bergen georganiseerdMet een nieuw parcours, een nieuwe start- en finishlocatie en vooral nieuwe uitdagende hindernissen zorgt de Tough Safari voor groot spektakel op een unieke locatie.

Tough Ten Miles

Tough Ten Miles brengt Afrika gevaarlijk dichtbij met de Tough Safari op de Beekse Bergen. Deze unieke Mud & Obstacle run gaat over de Beekse Bergen met natuurlijk als absolute hoogtepunt het Safaripark waar de deelnemers dwars over de Savanne, oftewel het jachtgebied van de BIG FIVE rennen.

De Tough Ten Miles is hét evenement voor mannen, vrouwen en kinderen die niet bang zijn om vies te worden en uitkijken naar het overwinnen van uitdagende hindernissen. De organisatie staat garant voor adrenaline, spektakel en veiligheid voor deelnemers en toeschouwers. De deelnemers kunnen kiezen voor de 5 Miles (8 km) of gaan voor de volle 10 Miles (16 km). Voor de Kids vanaf 4 jaar wordt een apart parcours aangelegd van 0,5 km, 1,5 km en 2,5 km.

20140830_Tough_Safari_Run_Corne_0638

Tough Parcours

Tijdens deze tweede editie kruipt de Tough Safari nog wat dichter naar Afrika, de Big Five, gorilla’s en andere dieren want het parcours heeft nieuwe routes met meer meters en uitdagendere obstakels over het Safaripark. Daarnaast blijven het outdoor terrein, Speelland en de haven van de Beekse Bergen in het parcours opgenomen. Dit betekent dat met een flinke dosis ervaring uit de eerste editie het parcours van de Tough Safari gepresenteerd wordt zoals het bedoeld is; uitdagend, origineel, tough en vooral bomvol ingrediënten waar de Tough Men en Dirty Ladies waanzinnig veel plezier op gaan hebben.

Kids over Speelland

Natuurlijk worden ook de KIDS weer getrakteerd op een te gekke run. Voor de Kanjers Kids vanaf 4 jaar wordt een apart tough parcours gebouwd op het Event Center en dit jaar voor het eerst ook op Speelland, met natuurlijk veel modder, klim- en glij-plezier.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.toughtenmiles.nl waar je ook alle informatie vindt over starttijden en het gezellige programma dat de Tough Ten Miles ook voor de toeschouwers tot een leuk evenement maakt.