Tough Safari run op de Afrikaanse savanne

Altijd al eens willen sluipen en sprinten als een jachtluipaard? Of klimmen en slingeren als een aap? Tough Ten Miles organiseert een ‘Tough Safari’ op de Beekse Bergen. Niet alleen volwassenen worden uitgedaagd, maar ook kinderen. De ‘Tough Safari’ vindt op zaterdag 30 augustus plaats en is geschikt voor het hele gezin.

De ‘Tough Safari’ bestaat uit een parcours van 8 – 16 km. Het parcours loopt over alle parken van de Beekse Bergen, waaronder het safaripark. De deelnemers rennen, kruipen en klimmen dwars over de Afrikaanse savanne.

Natuurlijk mag een ‘Kids Run’ niet ontbreken op de Beekse Bergen. Voor de Kanjer Kids wordt een aparte parcours gebouwd van 0,5 – 2 km met veel glij- en klimobstakels in de modder. De ‘Kids Run’ is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Parcours Beekse Bergen
De deelnemers starten op Event Center Beekse Bergen en banen hun weg over het ruige parcours van 8 – 16 km via Vakantiepark – en Speelland Beekse Bergen richting Safaripark Beekse Bergen. Het absoluut unieke aan de ‘Tough Safari’ zijn de parkspecifieke obstakels. Elk park heeft grote herkenbare obstakels, zoals de ‘Bungalow Battle’ op Vakantiepark Beekse Bergen, de ‘Mountain Balls’ op Speelland Beekse Bergen, de ‘Monkey Swing’ op Safaripark Beekse bergen en de ‘Off Road Mud Wash’ op Event Center Beekse Bergen.

Deelnemers kunnen gebruik maken van combitickets voor entreebewijzen en overnachting op Beekse Bergen. Kijk voor meer informatie op Toughtenmiles.nl.