Trakteren met taart van Cake 5

Trakteren
Trakteren was nog nooit zo makkelijk en bijzonder. Cake 5 heeft namelijke leuke en lekkere traktaties voor iedere gelegenheid. Deze smakelijke traktaties kunnen op maat gemaakt worden. Of je nou jarig bent, je verliefd bent of een baby op komst hebt, met taarten van Cake 5 kun je het vieren. 

Ontwerp je eigen taart

Je kunt  je eigen tekening van je verjaardagstaart of andere feestelijke gelegenheid naar Cake 5 toesturen of uploaden via de webshop. Dan zetten zij jouw ontwerp om in een eetbaar exemplaar die je met z’n allen kunt opeten.

Cake Away

Je eigen gepersonaliseerde gebakje in een doosje. Cake-Away is een nieuwe manier van trakteren. Dit gebakje in een doosje wordt in diverse smaken geleverd. Personaliseer de Cake-Away door een foto of logo op de deksel. Deze foto kun je uploaden bij de bestelling. Het wordt compleet geleverd met een vork of lepel zodat je het taartje meteen kunt opeten. Leuk extraatje: het is verpakt in een speciale traktatietas.

Petit fours met je eigen ontwerp

Gezellige kleine gebakjes die gedecoreerd kunnen worden met onder andere:

  • Eigen Foto
  • Decoratie naar keuze
  • Kleur fondant

Ze hebben deze in een paar smaak variaties. In overleg kunnen ze natuurlijk elke smaak maken die je lekker vindt.

Gender Reveal cake

Wil je op een bijzondere manier kenbaar maken bij je familie en vrienden wat jullie voor kindje verwachten? Wordt het een meisje of een jongen? Met de “Gender Reveal” Cake kun je dit op een aparte manier vertellen. Bij het openen van de deksel is het nog niet duidelijk, maar bij de eerste hap weet iedereen meteen wat het gaat worden. De binnenkant is gevuld met een roze of blauwe biscuit met daartussen een heerlijke vanille crème gemaakt van verse vanille.

I love you cake

De lente kriebels beginnen te komen en je wil die ene persoon op een leuke manier laten blijken dat je hem of haar bijzonder vindt. Daarvoor hebben ze van deze speciale liefdesstaart voor je al bedacht. Jij kan zelf je favoriete smaak samenstellen. Als je iemand wilt verrassen met een persoonlijke boodschap kun je ook een bijlage uploaden. Zij zullen deze dan uitprinten en aan de taart toevoegen.
En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden waarmee je op een lekkere manier kunt trakteren. Meer mogelijkheden en informatie kun je vinden op de website van Cake 5. De bezorgkosten voor de regio Tilburg zijn gratis.