Trappers begint uitzendburo

Tilburg Trappers opent op vrijdag 4 december a.s. met gepaste trots het Trappers Uitzendburo. Daarmee is de Tilburgse ijshockeyclub de eerste sportclub in Midden-Brabant, die deze innovatieve commerciële weg inslaat.

Het Trappers Uitzendburo zal worden gevestigd in één van de kantoorruimten van de naast de ijshockeyhal gelegen Ireen Wüstbaan. Wij zijn er zeker van dat we met het Trappers Uitzendburo snel en adequaat boeiende bedrijven en ambitieuze aanpakkers bij elkaar weten te brengen. Zowel in het lagere als ook in het hogere segment van de arbeidsmarkt; iedereen komt aan de slag via Trappers Uitzendburo.

Als een bedrijf bijvoorbeeld op zoek is naar metselaars om voor de vorst klaar te zijn of naar extra handen om die grote (seizoens)opdracht uit te voeren, staat Trappers Uitzendburo in de startblokken. Van vast en tijdelijk personeel tot uitzendkrachten, van werving en selectie tot detachering, Trappers Uitzendburo regelt het.

Daarbij snijdt het mes aan twee kanten. Enerzijds wordt de vraag naar personeel tegen een aantrekkelijke vergoeding opgelost, anderzijds wordt Tilburg Trappers er financieel mee gesteund.