Trappers hebben kampioenschap Oberliga in eigen hand

Oberliga

De Trappers beleven nu al een geslaagd seizoen en staan in de finale van de Oberliga. Doordat ze EHC Bayreuth al tweemaal wisten te verslaan, kunnen ze aanstaande dinsdag 19 april in eigen huis kampioen worden. Tilburg Trappers; jullie zetten Tilburg pas écht op de kaart!

Nadat de Trappers afgelopen vrijdag een achterstand van 0-3 wisten om te buigen naar een 6-4 overwinning stond de tweede wedstrijd gisteren op het programma. Na de derde periode stond 6-7 op het scorebord en daarmee staan de Tilburgers met 2-0 voor in de onderlinge serie.

Kampioenschap Oberliga

Dat betekent dat de Trappers het kampioenschap van de Oberliga in eigen hand hebben. Dinsdagavond om 20:00 uur valt de puck in het IJssportcentrum op Stappegoor voor dé kampioenswedstrijd van de Tilburg Trappers. Speciaal voor deze wedstrijd worden 200 extra staanplaatsen gecreëerd in de hal. Meer informatie over de kaartverkoop kun je vinden op de website van de Trappers.

Mochten de Trappers kampioen worden, kunnen ze niet promoveren. Dit is voorafgaand aan het seizoen afgesproken met de Duitse bond. Wel zou het kampioenschap van de Trappers een geweldige impuls zijn voor het Nederlandse ijshockey. Let’s go Tilburg!