Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 25 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Trappers, menwedstrijd, livemuziek en meer: 9x uittips in de regio Tilburg dit weekend

Plannen aan het maken voor het weekend? Dan zit je hier goed! Er is namelijk weer genoeg te doen in de regio Tilburg en wij zetten de leukste uittips voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

#1: Tilburg Trappers – Herforder EV

Heb je zin in een leuke vrijdagavond in een bruisende ijshal op Stappegoor? Ga dan naar de Oberliga-wedstrijd tussen Tilburg Trappers en Herforder EV. De puck valt om 20:00 uur op Stappegoor.

#2: Heyhoef Cinema

Het wijkcentrum van Winkelcentrum Heyhoef is weer omgetoverd tot bioscoop op vrijdagavond. Deze editie draaien ze de film ‘Komt een vrouw bij de dokter’. De film start om 20:00 uur. PS. voorafgaand staat er een literaire avond met schrijver Kluun op het programma.

#3: Mega magazijnuitverkoop bij Van Asten Babysuperstore

Van vrijdag tot en met zondag organiseert Van Asten Babysuperstore een mega magazijnuitverkoop. Wat je kunt verwachten? Baby- en kinderartikelen met kortingen oplopend tot wel 80%. Je vindt er een groot assortiment aan kinderbedden, wiegjes, buggies, ledikanten, bedtextiel, boxen, speelgoed en veel meer.

#4: Menwedstrijd in Moerenburg

Ben jij liefhebber van paarden en paardenwedstrijden? Dan ben je dit weekend in Moerenburg te vinden. Hier wordt namelijk een menwedstrijd georganiseerd. De zaterdag staat in het teken van dressuur en vaardigheid. Op zondag kun je genieten van een wegtraject en marathon met spectaculaire hindernissen waaronder een waterbak.

#5: Opening Ireen Wüst ijsbaan

Zaterdag opent de Ireen Wüst ijsbaan weer voor een nieuw schaatsseizoen. Iedereen is welkom om de feestelijke opening te vieren. Je kunt genieten van winterse sferen en de entree is gratis.

#6: 60+ beurs in de hal van Pathé-Euroscoop op Stappegoor

Zaterdag vindt de 18e editie van de 60+ beurs plaats. Organisaties op het gebied van zorg, wonen, welzijn, reizen en vervoer presenteren hun producten en diensten. Ook is er een gevarieerd horeca-aanbod. Entree is gratis.

#7: Talk of the Town reünie

Veel Tilburgers zijn er ooit op stap geweest of hebben er leren stappen: The Talk of the Town. Om deze tijden te laten herleven, wordt er aanstaande zaterdag een Talk of the Town reünie georganiseerd. De dj’s van toen draaien de platen.

#8: Tribute Around Town

Bij 13 kroegen in de Tilburgse binnenstad kun je zaterdag gratis genieten van verschillende tributebands. Van Elvis Presley tot The Beatles en van The Rolling Stones tot Bruno Mars.

#9: Familievoorstelling ‘het dier, het dier en het beestje’ bij De Nieuwe Vorst

Zin in een leuke dromerige familiemusical op de zondagmiddag? Ga dan naar De Nieuwe Vorst. Hier staat de familievoorstelling (8+) ‘Het dier, het dier en het beestje’ op het programma. Met deze voorstelling laat Theater Artemis zien dat het oké is om net even anders te zijn.

Meer uittips

Maar natuurlijk is bovenstaand overzicht slecht een selectie van wat er dit weekend allemaal te doen is in Tilburg. Benieuwd wat er allemaal nog meer te beleven valt? Check dan onze uit-agenda.

Organiseer jij de komende maanden leuke evenementen? Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com.