Trappers winnen 2 keer dit weekend

DESTIL Trappers speelde zaterdagavond in Eindhoven niet zijn beste wedstrijd van het prille seizoen. De Tilburgers namen weliswaar de 3 punten mee naar huis maar het spel dat het team van Paul Gardner op het ijs neerlegde stond niet in contrast met een dag eerder.

De Trappers wonnen voor 322 bezoekers in de zaal de wedstrijd tegen Eindhoven met 1-5. Voor de Trappers scoorden Jurryt Smid, Kris Hogg, Mickey Bastings, Jordy van Oorschot en Ivy van den Heuvel.

De vrijdag ervoor ging het een stuk beter. Geleen werd met 11-4 vernederd. Het werd een lange avond met een nog langere terugreis voor de Limburgers. Eindstand: 11-4.

Een nieuwe sponsor op de ijsmachine, spelers die in de spotlight hun opkomst maakten waren de trentsetters in de Stappergoor voor een avondje ijshockeyles. Zonder de geblesseerde Willemse, Loginov en aan de knie geopereerde de Hondt speelde Trappers met vlagen hoogstaand ijshockey.

Doelpuntenmakers in de eerste periode waren Steve Mason, Kris Hogg, Diederick Hagemeijer, Mickey Bastings, Jeffrey Mellisant en Jurryt Smid. De tweede periode scoorden Bob Theunissen en Ivy van den Heuvel voor de trappers. In de derde periode zette Trappers nog een keer aan en bepaalde de uitslag door doelpunten van Kris Hogg(2x) en Diederick Hagemeijer op 11-4.

Deze week spelen de Trappers op woensdag uit tegen Friesland Flyers, vrijdag thuis tegen Heerenveen om zondag op bezoek te gaan bij Herentals.