Trefbaltoernooi, het grootste potje ‘rond de tafel’ van Tilburg en meer activiteiten in de binnentuin van Club Smederij!

activiteiten binnentuin Smederij

Denk je dat jij en jouw vriend hét beste tafelvoetbalteam van Tilburg vormen? Was jij vroeger op de camping heer en meester in tafeltennis? Werd jij vroeger altijd als eerste gekozen voor trefbal tijdens gym? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Club Smederij organiseert de komende tijd namelijk veel leuke activiteiten in de binnentuin.
(Foto: Roos Pierson)

Om de zaterdagen op het terras van de binnentuin van Club Smederij extra interessant te maken, kun je de competitie aangaan! Zes keer deze zomer kun je niet alleen komen om te borrelen in de binnentuin, maar ook om te strijden voor prijzen.

Het programma

Benieuwd wat er precies wanneer te doen is? Wij zetten het op een rijtje voor je:

  • 29 juni: tafelvoetbaltoernooi – tickets via deze website
  • 6 juli: minigolf – clubs en ballen te huur aan de bar
  • 13 juli: tafeltennistoernooi – tickets via deze website
  • 17 augustus: jeu de boules toernooi – tickets via deze website
  • 24 augustus: trefbaltoernooi – tickets via deze website
  • 31 augustus: het grootste potje ‘rond de tafel’ van Tilburg – neem je eigen batje mee

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Binnentuin (@de.binnentuin013)

Extra tip: Dansen vóór je werk

Op stap gaan voor je werk? Bij Club Smederij kan het op vrijdag 28 juni! Dan zijn de deuren namelijk van 06:30 uur tot 09:00 uur geopend om los te gaan voor je aan het werk gaat. Eén ding is zeker: je begint je dag goed als je gaat dansen voordat je werkdag begint. DJ J’nant zorgt voor de leukste discohitjes en guilty pleasures. Daarnaast wordt er ook voor een ontbijt gezorgd. Tickets kosten €9,50 inclusief ontbijt. Ben je enthousiast? Trommel je collega’s op en bestel je tickets via deze site!

Meer informatie

Wil je meer informatie over de activiteiten in de binnentuin? Neem dan snel een kijkje op de Instagram van Binnentuin013! Voor meer info over Dansen vóór je werk, kun je hier klikken! Wil je helemaal geen enkel evenement van Club Smederij missen? Volg ze dan zeker op Instagram en Facebook.