Tributebands, foute feestjes & kerstshoppen: 10x leuke uittips in Tilburg dit weekend!

uittips

Nog geen plannen voor dit weekend? Wees niet getreurd, want er is genoeg te doen in Tilburg! Zoals je van ons gewend bent, zetten wij de leukste uittips voor jou op een rijtje. Lees snel verder voor de leukste activiteiten in het eerste weekend van november. 

#1: Tribute Around Town in de Tilburgse binnenstad

Het rondreizende kroegfestival Tribute Around Town komt op vrijdag 4 november naar Tilburg. Bij verschillende kroegen in de binnenstad kun je genieten van gratis optredens. Diverse tributebands en -acts treden op: van Doe Maar tot Nirvana, Coldplay tot Bob Marley, Anouk tot Elvis Presley en André Hazes tot Michael Jackson. Tribute Around Town staat tussen 19:30 en 01:30 uur op het programma.

#2: Willem II – Heracles Almelo in het Koning Willem II Stadion

Willem II speelt op vrijdag 4 november een thuiswedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tegen Heracles Almelo. De wedstrijd begint om 20:00 uur in het Koning Willem II Stadion. Kaarten zijn te koop via de website van Willem II.

#3: Safarirun in de Beekse Bergen

Hardlopen tussen de wilde dieren? Dat kan van vrijdag tot en met zondag in Safaripark de Beekse Bergen. Tijdens de Safarirun kun je diverse afstanden rennen. Denk aan vijf, tien, vijftien en dertig kilometer.

#4: Raven in de ballenbak bij PKHS

De leukste ballenbak van Nederland is terug van weggeweest. Een ballenbak waarin je kunt feesten op de lekkerste tunes. Zo draaien ROD (Benny Rodrigues), Blaze Trax en Invalid Request samen met RCHTR de platen op de mainstage. In de kelder geniet je van de platen van MVDV, Leando, Trauma en Dutchman Jack. Raven in de ballenbak staat op vrijdag 4 november tussen 22:00 en 04:00 uur op het programma.

#5: Winter Love Festival bij GroenRijk Tilburg

Zaterdag en zondag staat bij GroenRijk Tilburg het Winter Love Festival op het programma. Dit is een gratis evenement waar je heerlijk kunt genieten van eten, drinken, muzikale optredens, workshops en uiteraard de fantastische kerstsfeer in het tuincentrum.

#6: Voorstelling Waterdragers in de LocHal

Op zaterdag en zondag kun je om 15:30 uur in de Stadskas013 van de LocHal genieten van de voorstelling Waterdragers. De voorstelling is een ode aan de 35 beekjes die aan het begin van vorige eeuw door Tilburg heen liepen. Op beide dagen zijn de voorstellingen gratis te bezoeken.

#7: Het Foute Feestje in de Koepelhal

Zaterdag kun je in de Koepelhal genieten van een XXL editie van Het Foute Feestje. Artiesten als Snollebollekes, Veul Gère, Jody Bernal en Mental Theo treden op. Er zijn nog kaarten te koop.

#8: Nielson in de Schouwburg

Zaterdagavond geeft de populaire artiest Nielson zijn eerste theatervoorstelling Vertrouwd & Nieuw in de Schouwburg. Er zijn nog kaarten te koop!

#9: De Tilburgse Stiefeltocht

Zin in een culinaire wandeltocht? Dat kan aanstaande zondag! Je loopt een rondje langs Gastrobar RIX, Eethuis Twintig, Rosalie en de Harmonie en geniet overal van een ‘wild’ gerechtje en drankje. Dit alles voor €50,-.

#10: Tilburg Trappers – Hannover Indians

Tilburg Trappers speelt zondagmiddag thuis tegen Hannover Indians. De puck valt om 15:00 uur in het IJssportcentrum op Stappegoor. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Kun jij zondag niet? Niet getreurd. Op dinsdag 8 november spelen ze alweer de volgende thuiswedstrijd. Misschien kun je dan wel!

Meer toffe uittips

Ben je op zoek naar meer leuke uittips in Tilburg? Check dan vooral onze uit-agenda voor theater, concerten, workshops en meer. Fijn weekend!