Tros Radars ‘Warme Douche’ voor Tilburgse opticien

Afgelopen maandag ontving Het Huis Eye Wish Opticiens aan de Heuvelstraat de Warme Douche, een initiatief van TROS Radar om bedrijven die goede service verlenen in het zonnetje te zetten. Aanleiding? Een oplettende en zeer attente bedrijfsleider die een echtpaar op hun trouwdag verraste met een fles champagne en een bos bloemen!

Consumenten kunnen een bedrijf nomineren voor een Warme douche of juist een Koude als een organisatie hen op een bijzondere manier heeft geholpen of juist verschrikkelijk in de kou heeft laten staan. In de Heuvelstraat was er sprake van het eerste geval. Hans en Monique Ketelaars waren op zoek naar een nieuwe bril voor meneer Ketelaars. De opticien liet hem een aantal monturen passen, waarna zijn vrouw de meest vriendelijke bril uitkoos. “Zo en dat op onze trouwdag, na 18 jaar ben ik dan pas vriendelijk?” antwoordde Hans lachend.

eyewish tros radar

Oplettende opticien
Het volgende moment werden zij verrast met een fles champagne en een mooie bos bloemen! “Zijn we de zoveelste klant vandaag?” vroeg mevrouw Ketelaars verbaasd. “U bent vandaag toch 18 jaar getrouwd”? antwoordde de opticien. Dit vond het stel wel zo bijzonder dat zij besloten Het Huis Eye Wish Opticiens te nomineren voor de Warme Douche.

Dat bedrijfsleider Gerard van de Winkel ook echt benaderd werd door TROS Radar was dan ook een grote verrassing voor hem. “Ik had de Warme Douche niet zien aankomen. Het is niet niks, 18 jaar getrouwd, daar mag best een bloemetje tegenover staan!” Voor Gerard hoort de persoonlijke behandeling bij zijn vak en hij vindt het niet meer dan normaal z’n klanten een extraatje te bieden, “Dat is waarom mensen graag naar ons komen. Ik geef niet iedereen bloemen hoor, maar wel persoonlijke aandacht!”