Trouwbeurs, Golfgame Night, Willem II en veel meer: 10x de leukste weekend uittips op een rij!

Weekend uittips

Yes! De lente is eindelijk weer begonnen. Met evenementen als Tilburg Zingt, Koningsdag, Roadburn Festival en nog veel meer is de lente zoals altijd een seizoen met heel veel activiteiten op het programma. Ben je benieuwd wat er dit weekend allemaal te doen is? In dit artikel zetten we de leukste uitjes van dit weekend op een rijtje. Lees snel verder.

#1: Tweedehands het Festival 2023

Tijdens Tweedehands het Festival staat Tilburg een weekend lang in het teken van leuke tweedehands spulletjes, kringloopwinkels en hergebruik. Lisanne tipte je al over het festival in de tip van de week. Het programma is heel divers, zo zijn er kledingtentjes waar jij de leukste outfits kunt samenstellen, maar ook plekken waar je meubels kunt scoren en zijn er veel interessante workshops georganiseerd.

#2: Openingsweekend Sprinter Tilburg

Na een flinke verbouwing aan de Heuvelstraat 56 is het vrijdag eindelijk zover. Sprinter opent haar deuren in de Heuvelstraat en dat laten ze niet onopgemerkt voorbijgaan. Zo wordt vrijdag om 10:00 uur het groene lint doorgeknipt en vanaf dat moment is iedereen van harte welkom in de winkel. Het hele weekend staan er leuke dingen op het programma, zo organiseert Sprinter – in samenwerking met Adidas en Sanne Stuurman – op zaterdag 25 maart een HIIT-workout bij The Line Boutique Gym in Tilburg. Ook in de winkel is het volop feest, klanten kunnen al trappend hun eigen smoothie blenden op de smoothie-bikes. Benieuwd naar deze nieuwe winkel? Neem dit weekend zeker een kijkje!

#3: Golfgame Night bij Prise d’Eau

Aanstaande vrijdag kun je weer genieten van een gezellig avondje golf tijdens de Golfgame Night bij Prise d’Eau. Tijdens de Golfgame Night neem je het met verschillende leuke en uitdagende mini-games tegen elkaar op. Heb je nog nooit op een golfbaan gestaan en vind je midgetgolf al moeilijk? Geen probleem! Je hebt helemaal geen golfervaring nodig voor deze gezellige avond. Wat je wel nodig hebt, is goed gezelschap om je heen. Daag elkaar uit en kom genieten van een gezellige avond golf. Benieuwd hoe een avondje bij een Golfgame Night verloopt? Check dan snel onze video!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)

#4: Beers & Bites: Voorjaarseditie

Op vrijdag 24 maart staat de voorjaarseditie van Beer & Bites op het programma bij Lokaal Zeven. Dit betekent dat je voor €32,50 kunt genieten van een vijfgangenmenu met een heerlijk biertje en een bijpassend gerechtje. Daarnaast deelt de biersommelier zijn kennis over bieren en neemt hij de gasten mee in de wondere wereld van bier en spijs. Reserveer op tijd, want vol is vol!

#5: Concert ‘Americas’ bij de Schouwburg Concertzaal Tilburg

Er staat weer een prachtig concert op het programma in de Schouwburg Concertzaal. Op zaterdag 25 maart kun je namelijk genieten van het avontuurlijke concert ‘Americas’. Tijdens deze avond gaat Peter-Paul van Esch met zijn orkest én het publiek op avontuur met muziek uit verschillende Noord- en Zuid-Amerikaanse landen. Daarnaast speelt het orkest samen met twee zangsolisten en gaan de voetjes van de vloer.

#6: Trouwbeleving XL in de Koepelhal

Heb jij plannen om te gaan trouwen? Dan is Trouwbeleving XL een evenement waar je moet zijn geweest. Op deze gratis trouwbeurs kun je volop ideeën en inspiratie opdoen voor misschien wel de grootste dag uit jullie leven! Of jullie nu op zoek zijn naar de leukste bedrijven, tips voor een feest of opzoek zijn naar de mooiste bruidsjurk. Bij het Trouwbeleving XL event in de Koepelhal in Tilburg zijn jullie aan het juiste adres.

#7: Voorjaarsoperaconcert in Het Cenakel

Op zondag 26 maart kun je heerlijk tot rust komen tijdens het voorjaaroperaconcert in Het Cenakel. De koffie staat om 12:00 uur voor je klaar en het concert start om 12:30 uur. Extra leuk: deze zondag is er voor de twintigste keer een Cenakelconert georganiseerd door Wil van Leijsen. Dat belooft weer een mooie dag te worden in het Cenakel.

#8: Broozy Brunch bij VINE

Aankomende zondag is het weer de laatste zondag van de maand. Dit betekent dat je al je vriendinnen weer op kunt trommelen om naar de Broozy Brunch bij VINE te gaan. Verwacht een gezellige zondag met onbeperkt mimosa’s en de lekkerste gerechten. Ja, je leest het goed: onbeperkt mimosa’s! Tijdens deze brunch zorgt VINE dat je tafeltje lekker vol komt te staan met verschillende brunchgerechten en -hapjes.

#9: Uurtje frituurtje bij Arbie’s Beachhouse

Iedere zondag in maart en april krijg je bij Arbie’s ieder uurtje een lekker frituurtje van het huis! Dat is pas lekker het voorjaar inluiden. Daarnaast kun je bij Arbie’s genieten van de lekkerste hapjes van de borrelkaart en natuurlijk kan een drankje ook niet ontbreken. Ideaal om lekker te genieten van de voorjaarszon en de lekkerste hapjes dus!

#10: Willem II – MVV

De vierde periode in de Keukenkampioen Divisie is van start! Willem II wist de eerste wedstrijd van de periode te winnen uit tegen ADO Den Haag. Gaat het de Tricolores lukken om de drie punten binnen te slepen? Ze hebben nog iets goed te maken tegen de club uit Maastricht, want toen gaf Willem II een 2-0 voorsprong uit handen. Wil jij de wedstrijd bijwonen? Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar!

Start zomertijd

We hebben slecht nieuws voor alle doornroosjes en feestbeesten, want de klok gaat weer een uur vooruit. Dit betekent een uur minder slaap of een uur minder feest. Elk nadeel heeft zijn voordeel, want door het verzetten van de klok blijft het overdag langer licht. Zo kun je dus lekker lang genieten van een gezellig avondje op het terras!

Meer uittips

Onze uit-agenda staat weer bomvol! Ben je benieuwd wat er dit weekend nog meer te doen is? Check dan vooral onze uit-agenda voor feestjes, concerten en veel meer. Geniet van je weekend!