Trouwe klanten van winkellinten Korvel & Besterd ontvangen ‘lintje’ van winkeliers

Linten Korvel en Besterd

De dag voor Koningsdag is het weer tijd voor de jaarlijkse lintjesregen. Zo ook in Tilburg! Bij de winkellinten Korvel en Besterd zijn het dit keer de klanten die lintjes kregen van hun vaste winkeladresjes. Op die manier kregen de winkeliers de kans om een ‘Koning Klant’ eens in het zonnetje te zetten. Maar liefst acht trouwe klanten werden door verschillende winkeliers genomineerd voor een Besterd of Korvel Lintje. Vandaag ontvingen zij hun prestigieuze titel.

Besterd

Biologisch slager Dennis van Ginhoven trapt af: “Ik zou graag Kitty de Leeuw in het zonnetje willen zetten omdat zij een hele trouwe Besterd klant is. Niet alleen van mijn winkel maar ook van een aantal andere winkels en dat al vele jaren. Het zou mooi zijn om dat op deze manier te mogen waarderen”. Door Denise, van Eetwinkel Verzot werd Anne-Marie Boogaard genomineerd: “Klant van het eerste uur en een echte ambassadeur van onze winkel,” vertelt ze.

Mirela van Optiek Tilburg nomineerde haar trouwe, lieve en vooral zorgzame klant meneer Brouwer die in de Bijsterstede woont. Mevrouw Pullens uit de Schubertstraat wordt door Palmira van de nieuwe winkel op het Besterdplein, Hespa Woondesign, in het zonnetje gezet.

Korvel

Dieuwertje van Dwars Hotdogbar nomineerde de voor haar bijzondere klant Sandrine van der Perk. ‘Ze is al klant sinds onze opening, iedere keer nam ze weer andere vrienden mee om gezellig een hapje te komen eten. Zelfs met koffer en al kwam ze op de dag nadat ze terug kwam van een half jaar reizen, bij ons afhalen en vertelde dat ze ons en Korvel zo gemist had,” vertelt ze.

Jill van Eetsalon van Iersel nomineerde Gerrit Jacobs, 70 jaar en al 4,5 jaar vrijwilliger: “Hij was eerst vaste ‘daghapper’ in de cafetaria en toen ik wilde starten met de bezorging heeft hij zich aangemeld om dit vrijwillig te gaan doen op zijn eigen scooter. Nu 4,5 jaar later, helpt hij me 6 dagen in de week met de bezorging en alle andere kleine klusjes die er gedaan moeten worden. Hij verdient het echt om in het zonnetje gezet te worden.”

Van Bilsen wijnkoperij nomineerde vaste klant Frank, die wekelijks zijn boodschappen op Korvel doet, aldus Jan Aartsen van Van Bilsen. ‘’Klant bij De Zon, bij ons, bij Asiana en bij nog meer winkels op Korvel is hij een graag geziene klant. Drinkt een biertje bij de Troubadour en promoot alle winkels bij iedereen die het horen wil.” Tot slot werd Steven Brunswijk als vaste klant genomineerd door broodjeszaak Sranang.

Titel ‘Hoogst gewaardeerde klant’

Afgelopen zaterdag en maandag werden de genomineerden uitgenodigd om een mooie bos bloemen en een waardebon van de Tilburgse Winkellinten in ontvangst te nemen. Ook speldde ondertussen een bestuurslid van het Winkellint hen een mooi lintje op hun jas, met als opschrift ‘Hoogst gewaardeerde klant van Winkellint Besterd/Korvel’. De reacties van deze sympathieke actie waren hartverwarmend, zowel voor de klant als voor de winkeliers.