logo

Trouwen in 2021/2022? Klooster Nieuwkerk geeft dit weekend privé rondleidingen op locatie

Klooster Nieuwkerk

Op steenworp afstand van Tilburg vind je, op een prachtige locatie in de bossen van Goirle, Klooster Nieuwkerk. Een bijzondere plek waar je terecht kunt voor een hapje en drankje, vergadering, overnachting én voor een geweldige bruiloft. Momenteel is Klooster Nieuwkerk (m.u.v. het hotel) gesloten wegens het coronavirus, maar stilzitten doet het team absoluut niet.

Naast dat er al flink geklust is, geven ze op 26 april namelijk privé rondleidingen (op afspraak) voor koppels met trouwplannen voor 2021 of 2022. Een unieke kans om jouw toekomstige bruiloft helemaal voor je te zien!

Maak kennis met de locatie

De hele locatie wordt aankomende zondag omgetoverd. Dit betekent dat er verschillende ceremonie- en dineropstellingen te zien zijn, zowel binnen als buiten. Ook is alles gedecoreerd in verschillende stijlen, bijvoorbeeld in festivalstijl of juist wat chiquer, zodat je een aantal mogelijkheden voor je ziet. Uiteraard krijg je ook een rondleiding langs alle facetten van de locatie, zoals: de zalen, tuin, kapel en hotelkamers. “We nemen alles van de grote dag met je door,” vertelt eigenaar Jochem de Jong.

Klooster Nieuwkerk

Extra leuk is dat ook de pianist, bruidstaartbakker en fotograaf aanwezig zijn. Op deze manier maak je kennis met alle verschillende partijen die samen zullen zorgen voor een perfecte dag. En dat is best uniek, vertelt Jochem: “We hebben nog nooit eerder een open dag in deze vorm gehouden. Normaal gesproken hebben we geen ‘lege dag’ en zijn er overal mensen aanwezig, waardoor we hier niet de tijd en ruimte voor hebben. Maar op dit moment kan het wel.”

Overigens kun je jezelf ook aanmelden voor een rondleiding als je van plan bent een ander soort feest te organiseren.

Coronamaatregelen

Uiteraard wordt er tijdens de open dag rekening gehouden met de coronamaatregelen. Daarom kan Klooster Nieuwkerk maximaal twee personen per rondleiding ontvangen en wordt te allen tijde anderhalve meter afstand bewaard. “Klooster Nieuwkerk bestaat uit drie hectare grond,” vertelt Jochem. “We hebben daarom de pianist, bruidstaartbakker en fotograaf allen een eigen ‘gebied’ toegewezen. Op die manier hoeven we niet bang te zijn dat je elkaar tegenkomt.”

Mocht je overigens wegens gezondheidsklachten (of andere overwegingen) niet in de gelegenheid zijn voor een rondleiding, dan is er nog een optie. De gehele open dag wordt namelijk gefilmd. Het is dus ook mogelijk om de locatie en aankleding ervan op een later moment terug te kijken.

Klooster Nieuwkerk

Aanmelden

Aanmelden voor een rondleiding is verplicht en kan door een mailtje te sturen naar: info@kloosternieuwkerkgoirle.nl. Je kunt je nog aanmelden tot en met zaterdagavond/zondagochtend. Ze vragen altijd naar je voorkeur voor een dagdeel en proberen op basis daarvan een schema te maken.