Trustoo presenteert de Top 10 Mediators in regio Tilburg

Op basis van meer dan 20 objectieve factoren zijn duizenden mediators door heel Nederland langs de meetlat gelegd. De Top 10 Mediators in Tilburg is een uitstekend startpunt voor wie op zoek is naar een goede mediator in de regio.

Bijdrage van Trustoo

De lijst is gebaseerd op de objectieve Trustoo-score, waarin reviews een belangrijk onderdeel zijn. Naast reviews worden factoren zoals ervaring, opleidingen en certificering ook meegewogen. De mediators die het beste scoorden op deze elementen hebben een plekje in de Top 10 bemachtigd. De top 10 van de in Tilburg gevestigde mediators wordt aangevoerd door Dekkers familierecht en VDT Advocaten, met allebei een uitstekende score van boven de 8,8.

Waarom deze lijst? Directeur Lars Freriks legt uit: “Een goed hotel vinden online is tegenwoordig eenvoudig. Maar het vinden van een goede mediator is vaak complex. Met deze lijst proberen we het zoeken en vinden van het juiste mediator transparant en toegankelijk te maken voor consumenten en bedrijven.”

Trustoo heeft al meerdere branches langs de meetlat gelegd. Zoals bijvoorbeeld Notarissen, Boekhouders en Uitvaartverzorgers. Zo kunnen consumenten en bedrijven transparant een keuze maken voor de juiste lokale dienstverlener