Try-MIDI-maand bij MIDI Theater

Kom naar MIDI en profiteer van flinke kortingen! Oktober is namelijk try-MIDI-maand. Je kunt het MIDI Theater ontdekken en voor spotprijzen voorstellingen bezoeken. Deze actiemaand is eenmalig omdat MIDI net geopend is!

Grijp deze kans en boek snel je kaartjes want vol=vol! Bovendien krijg je leuke extraatjes bij sommige voorstellingen als meet-&-greets en masterclasses!

Lees snel verder of reserveer meteen!

Hiphop voor €12,50!
Hip hop new style, breakdance, krumping..Je ziet het woe 7 oktober voor maar €12,50! Ook krijg je een meet-&-greet met de talenten! Klik hier om de fantastische show te beleven!
 
Gratis naar Eric Koller!
Win nu vrijkaarten voor de hilarische show van Eric Koller! Do 8 oktober is een avond voor cabaretfans! Koop snel hier je kaartje!

Swingen & Spektakel?
Dit is dé kans om los te gaan en Surinaamse muziek te ontdekken! Maar één keer in MIDI, dus bestel snel voor het te laat is! Vrij 9 okt in MIDI Theater

Nog enkele kaarten voor FEMMAGE!
Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Femmage op 10 oktober! Grijp dus snel je kans en klik hier om bij de grappigste show over Idols enzo te zijn!

Voor €11 naar de langstlopende one-man-comedy ter wereld!
Jij kan als nieuwsbrieflezer voor maar €11 naar de langstlopende one-man-comedy ter wereld! Vul actiecode caveman in bij de bestelpagina (als je bent ingelogd) en profiteer nu voor Caveman op 14 oktober! Als je dit bericht met de actiecode…

Laatste kans om Tilburger Jochen Otten te zien!
Grijp de laatste kans om dat Tilburger Jochen Otten in zijn thuisstad te zien met Underdog! We maken er op 17 oktober een Tilburgs feest van met gratis typisch Tilburgse hapjes en drankjes. Bestel hier!

2=1 voor Geen Familie!
Kom naar MIDI en probeer zelf de voorstelling van Geen Familie uit! Een verrassende show, en je krijgt 2 kaartjes voor de prijs van 1! Reserveer snel de kaarten, want op=op!

You-tube hit eenmalig in MIDI!
Youtube-hit The Umbilical Brothers uit Australie zijn eenmalig te zien in MIDI op 23 okt! En er zijn nog kaarten te koop! Ga snel hierheen en beleef deze hit mee! Check alvast Youtube.

Krijg masterclass van Vlaamse topcabaretier!
Vlaamse topcabaretier Nigel Williams geeft na zijn show (29 okt) een masterclass over standupcomedy! Leer alles over standup in Nederland én het verschil met Groot-Brittannie, waar Nigel vandaan komt. Wees bij deze unieke gelegenheid…