TSR Vidar verwelkomt internationale roeiequipes

TSR Vidar

Dit voorjaar zijn er veel internationale roeiequipes te gast bij de Tilburgse Studenten Roeivereniging Vidar. Onder andere de prominente roeivereniging Molesey Boat Club, in 2012 nog hofleverancier van de Britse Olympische roeiequipe, en Bagsvaerd Roklub uit Denemarken maakten gebruik van de unieke trainingslocatie van Vidar.

Deze maand was de New College Boat Club van Oxford University nog te gast en afgelopen vrijdag arriveerde de University of Warwick Boat Club, bekend van de Warwick Rowers Calendar, met maar liefst 80 personen.

Vidar heeft de roeiploegen een unieke en prachtige trainingslocatie binnen zowel Nederland als Europa te bieden. Op de officiële wedstrijdbaan, die bekend staat om haar vlakke water, kunnen maar liefst vijf boten ongestoord naast elkaar trainen. Daarnaast hebben de ploegen bij Vidar de beschikking over een professionele krachtruimte en uitstekend roeimateriaal. Deze combinatie van faciliteiten zorgt ervoor dat de ploegen optimaal kunnen trainen. Echter, bij Vidar is er daarnaast ook juist voldoende ruimte om optimaal te herstellen en te ontspannen na een training en dat maakt het een bijzonder geheel.

Het is fantastisch om te zien dat Tilburg dit jaar is uitgeroepen tot European City of Sport 2016. De TSR Vidar draagt hier in zijn geheel, maar in het bijzonder door het ontvangen en faciliteren van internationale roeiploegen, graag aan bij!