TTM Clinics: trainen voor de Tilburg Ten Miles

Ook zo’n behoefte om weer lekker in een groep te sporten? Tijd om afscheid te nemen van de coronakilo’s en je conditie op te krikken? Met de TTM (Tilburg Ten Miles) clinics loop je in een gezellige groep van je eigen niveau en bereid je jezelf voor om op 25 september mee te doen met Tilburgs mooiste hardloopevenement: de CZ Tilburg Ten Miles. 

Het is eindelijk weer mogelijk om samen te sporten. En met de TTM clinics kun je dat verantwoord en op je eigen niveau doen. Uiteraard worden de coronarichtlijnen opgevolgd en kun je veilig op je eigen niveau trainen.

TTM clinics

Bij de TTM clinics train je samen voor de Tilburg Ten Miles. Maar ook als je alleen je conditie wilt verbeteren, zijn de TTM clinics perfect. Samen lopen is leuk en een goede stimulans omdat je elkaar motiveert. Daarnaast heb je een vast trainingsmoment en krijg je professionele begeleiding en advies van ervaren, gediplomeerde trainers. Er zijn clinics op elk niveau die je voorbereiden op de 5 of 10 kilometer, of op de 10 Engelse mijlen (16,1 km). Dus of je nou beginner bent of gevorderde, er is altijd een groep die bij jou past.

Meedoen

Iedereen die gezond is kan meedoen. Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen en -locaties: op dinsdagavond in de prachtige Oude Warande in Tilburg West, op woensdagavond wordt gestart vanaf hockeyclub Were Di aan de IJsclubweg in Tilburg Oost.

Pakket met veel voordelen

Voor slechts €47,50 kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Hiervoor krijg je een uitgebreid pakket aan faciliteiten: 17 wekelijkse trainingsbijeenkomsten, professionele begeleiding en advies, een trainingslogboek, een speciaal TTM clinics-trainingsshirt.

Kom je meetrainen vanaf dinsdag 7 juni of woensdag 8 juni? Schrijf je dan nu in via deze website. Hier vind je alle informatie over de clinics.