TTM clinics: vanaf 4 juni samen trainen voor de Tilburg Ten Miles!

Heb jij altijd al willen deelnemen aan de CZ Tilburg Ten Miles? Of zou je eindelijk je persoonlijke toptijd bij dit evenement weer eens willen oppoetsen? Dan zijn de TTM clinics ideaal voor jou. Of je nou beginner bent of gevorderde, samen met anderen bereid jij je optimaal voor op een mooie prestatie tijdens Tilburgs grootste hardloopevenement.

In het weekend van 29 september zindert het in Tilburg weer van de hardloopactiviteiten. De Tilburg Ten Miles, het gezelligste en grootste sportevenement van Tilburg, vindt dan plaats. Ook jij kunt daar goed voorbereid van start gaan, zelfs als je nog nooit hebt hardgelopen.

TTM clinics

Bij de TTM clinics train je samen voor de Tilburg Ten Miles. Samen lopen is leuk en een goede stimulans omdat je elkaar motiveert. Daarnaast heb je een vast trainingsmoment en krijg je professionele begeleiding en advies van ervaren trainers. Er zijn clinics op elk niveau die je voorbereiden op de 5 of 10 kilometer of op de 10 Engelse mijlen (16,1 km).

Meedoen

Iedereen die gezond is kan meedoen. Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen en -locaties. Op dinsdagavond trainen ze in de prachtige Oude Warande in Tilburg West, op woensdagavond starten ze vanaf hockeyclub Were Di aan de IJsclubweg in Tilburg Oost. De clinics starten op dinsdag 4 en woensdag 5 juni.

Er zijn 18 wekelijkse trainingsbijeenkomsten, je krijgt professionele begeleiding en advies, een trainingslogboek en een speciaal TTM clinics-trainingsshirt.

Meer informatie

Kom je meetrainen vanaf dinsdag 4 juni of woensdag 5 juni? Schrijf je dan nu in via www.ttmclinics.nl. Daar vind je alle informatie over de clinics.