Tuincentrum Natuurlijk en Elho verrassen bewoners woonzorgcentrum De Bijsterstede

de bijsterstede

De bewoners van woonzorgcentrum De Bijsterstede werden blij verrast met mooie bloempotten en planten. Op 5 mei werd al geproost op de nieuwe huiskamer van afdeling Molenhoek, maar het oogde nog wat kaal. Tuincentrum Natuurlijk Tilburg en pottenleverancier Elho sloegen de handen ineen om deze huiskamer op te fleuren.

Nieuwe woonkamer

Bij de Bijsterstede is huiselijkheid en gezelligheid heel belangrijk. De nieuwe huiskamer, die sinds twee weken open is, staat er dan ook knus bij. Toch miste er iets. Om de bewoners van wat meer groen te voorzien, werden dinsdag leuke planten en potten bezorgd op de afdeling. Want de natuur maakt gelukkig natuurlijk!

Gerecycled plastic

Elho en Natuurlijk Tilburg realiseerden deze mooie samenwerking. Beide bedrijven staan voor duurzaamheid en lokale verbinding. Elho is een echt duurzaam Tilburgs bedrijf dat jaarlijks zo’n 5,6 miljoen kilo gerecycled plastic gebruikt om design potten van te maken. De productie draait op de kracht van een eigen windmolen in de achtertuin.

Natuurlijk Tilburg is een nieuw tuincentrum in Tilburg die het belangrijk vindt om lokaal betrokken te zijn. Klanten helpen staat voorop, net als de zorg voor een duurzame wereld. Natuurlijk Tilburg is gevestigd aan de Rugdijk, op de plaats van de oude Overvecht.