Tuincentrum Natuurlijk Tilburg opent binnenkort de deuren in Tilburg Noord

Tuincentrum Natuurlijk

Op woensdag 29 april openen de deuren van tuincentrum Natuurlijk Tilburg. Een opening zonder feestje en met een strikt deurbeleid, maar daardoor niet minder bijzonder.

De locatie in Tilburg-Noord, waar vroeger een Overvecht winkel stond, is volledig heropgebouwd. Samen met het nieuwste filiaal van Gamma en een dierenafdeling, die wordt uitgebaat door Animal Center, vormt tuincentrum Natuurlijk Tilburg de basis voor dit nieuwe gebied aan de noordelijke rondweg.

Voelt als thuiskomen

Gezien het feit dat grond waarop dit alles gebouwd is niet van eigenaar is veranderd, heeft de opening van het nieuwe tuincentrum een extra lading. “We zijn terug. Weliswaar in een volledig nieuw jasje en met een compleet andere visie. Maar toch voelt het als thuiskomen. Tilburg is voor ons meer dan alleen de stad waar onze winkel staat. We zijn er voor en met alle Tilburgers.”

In het assortiment vind je diverse lokale producten. Daarnaast bieden ze lokale initiatieven een platform om hun dienst/product te verkopen of te presenteren. “Al vanaf de opening zal onze entree een plek zijn waar je elke keer andere Tilburgse ondernemers met hun producten zal treffen.”

Duurzame oplossingen

Naast lokale samenwerkingen is duurzaamheid een van de belangrijkste speerpunten van Natuurlijk. “We dragen zorg voor de stad en de wereld van vandaag en morgen. De natuur is natuurlijk ons grootste goed. Duurzame oplossingen komen terug in alle facetten van de winkel. We vertellen, samen met de leveranciers, hoe producten worden geproduceerd, vangen we ons eigen regenwater op om de planten mee te besproeien en gebruiken we zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen die klanten zelf thuis kunnen composteren.”

Geen spectaculaire opening

Bij Natuurlijk Tilburg zijn ze er klaar voor: “Na maanden hard werken samen met ons team en alle leveranciers zijn we trots op het eindresultaat. We hadden een spectaculaire opening gepland, met acties en entertainment. Dat dat nu niet kan is jammer, maar gezondheid gaat boven alles. We hanteren de huidige regels en gaan ervoor zorgen dat onze klanten op een rustige en verantwoordelijke manier hun spullen voor huis en tuin kunnen vinden.