Tuinhuis Culinair start met Easy Meals: horecawaardige gerechten maken in je eigen keuken

easy meals

Niet de deur uit voor boodschappen, niet nadenken wat je hoeft te eten én een Tilburgse horecazaak steunen. Klinkt goed toch? Tuinhuis Culinair lanceert een nieuw concept: Easy Meals. Het concept is simpel. Je bestelt voor een aantal dagen een diner, zij doen de boodschappen en jij maakt het klaar. Uiteraard inclusief bereidingswijzen. 

Dat de gerechten makkelijk klaar te maken zijn, blijkt wel. In de Easy Meal-boxen van Tuinhuis Culinair zitten enkel maaltijden die je in zes stappen klaar kunt maken. Het zijn verse producten, het is makkelijk, snel en zorgt dat er geen voedsel wordt verspild.

Verschillende Easy Meals

Je hebt verschillende soorten Easy Meals. Zo kun je voor drie dagen of voor vijf dagen kiezen. Uiteraard kun je aangeven of je vlees, vis en/of vega eten.

Voor drie dagen Easy Meals betaal je €22,50 per persoon en voor vijf dagen betaal je €35,- per persoon. Tuinhuis Culinair zorgt ervoor dat je kunt genieten van heerlijke gerechten nadat je ze zelf hebt gemaakt. Het menu is wekelijks wisselend. Zo staan er deze week gerechten als Rendang, pasta met gamba’s en ramen noodles op het menu.

Bestellen kan via de website.

Lunch, high tea en diner

Geen zin om zelf in de keuken te staan? Je kunt Tuinhuis Culinair natuurlijk nog steeds steunen door er een heerlijke lunch, high tea of diner te bestellen. Ze hebben verschillende gerechten die je kunt bestellen. Het enige wat je hoeft te doen: ervan genieten en het op te eten. Ook hiervoor kun je het beste de website checken.

WeAr Tilburg

Tevens is Tuinhuis Culinair ook aangesloten bij het sympathieke initiatief om horeca te steunen WeAr Tilburg. Je kunt dus een trui, t-shirt of totebag met een pentekening van Tuinhuis Culinair erop bestellen. De winst gaat direct naar Tuinhuis Culinair.

Check de website van WeAr Tilburg voor meer informatie en om te bestellen.